Deze drie sterrenbeelden zijn de allergrootste dramaqueens

20.01.2023 11:11

Ben jij een ster in overdrijven en vind je het lastig om je mening voor je te houden? Dan word jij bij je vriendinnen waarschijnlijk gezien als een echte dramaqueen. Maar hier kun je zelf weinig aan doen. Het staat namelijk in de sterren geschreven als je de astrologie moet geloven.

Deze drie sterrenbeelden zijn de meest dramatische vrouwen en dus de allergrootste dramaqueens.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Op nummer één staat de Leeuw als aller-allergrootste dramaqeen van alle sterrenbeelden. Dit sterrenbeeld is niet vies van wat aandacht en staat ook het liefst in het middelpunt. De Leeuw is goed in overdrijven en zal elk verhaal ook een beetje aandikken om nog dramatischer te maken. Leeuwen zijn ook altijd op de hoogte van elk roddel en daardoor is het ook nooit saai met dit sterrenbeeld. Elke ‘normale’ gebeurtenis die ze hebben meegemaakt wordt ook omgetoverd tot een dramatisch spektakel.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ook de Ram kan dramatisch uit de hoek komen met hun vurige karakter. Ze zijn impulsief, moedig en stappen ook gemakkelijk uit hun comfortzone. Als ze iets in hun hoofd hebben, dan moet het ook gebeuren op hun manier. Wanneer het anders gaat dan gehoopt, zullen ze zich laten zien als een echte dramaqueen. Dit sterrenbeeld beleeft avontuurlijke dingen in vergelijking met de Leeuw en Kreeft. Al die gebeurtenissen worden meteen gedeeld met familie en vrienden, maar dan natuurlijk wel op een dramatische wijze. Al met al is het altijd drama met de Ram.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Tot slot de Kreeft die ook enorm dramatisch kan zijn. Het gebeurt wel eens dat hun emoties de overhand kunnen nemen en daardoor worden alle situaties dramatischer dan ze daadwerkelijk zijn. Ze kunnen nogal overdrijven en ze laten dan ook lijken alsof de hele wereld vergaat, alleen maar omdat het even niet gaat zoals ze dat voor ogen hadden. Dit sterrenbeeld heeft vaak te maken met opgekropte en intense gevoelens en hierdoor kunnen ze soms ineens ontploffen. Kreeften zijn dus ook gewoon echt dramaqueens, maar dat hoort nou eenmaal bij ze.

 

Bron: amayzine.com