Juffen schreeuwen met Scream-maskers naar peuters op kinderdagverblijf: aangeklaagd voor kindermishandeling

24.10.2022 11:17

Een rare ‘grap’ van leidsters op een kinderopvang: meerdere juffen schreeuwen naar huilende peuters met Scream-maskers. Dit gebeurde op een kinderdagverblijf in de Amerikaanse staat Mississippi. De vier vrouwen zijn aangeklaagd voor mishandeling. 

In september zijn er meerdere video’s viral gegaan, waarin te zien was hoe bang een groepje peuters werd door de Scream-maskers. Ze schreeuwden er letterlijk mee in de gezichten van de kinderen en de kinderen stonden doodsangsten uit. Het werd gemeld op Facebook door het Monroe Sheriff’s Department.

„Het was erg moeilijk deze video’s te bekijken”, schrijft de sheriff. „Ik word misselijk als ik denk aan de angst die die kinderen moesten doorstaan.”

Aangeklaagd en ontslagen na incident

The Monroe Journal kreeg te horen van de eigenaar van het kinderdagverblijf dat de medewerkers zijn ontslagen. Dit nadat ze de filmpjes hadden gezien van wat de medewerkers aan het doen waren bij de kinderen. Naast dat worden ze ook nog eens aangeklaagd voor mishandeling, wat hun uiteindelijke straf zal worden, is nog niet bekend.

Maandag heeft het Monroe County Sheriff’s Office een gesprek gehad met de ouders van de kinderen die waren betrokken bij dit vreselijke incident. Deze ouders zijn geïnformeerd over de aanklacht tegen de medewerkers van het kinderdagverblijf.

Let op: de beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren.

Bron: telegraaf.nl