De nieuwe serie Moedermaffia: aanrader als je fan bent van De Luizenmoeder

30.09.2022 11:11

Vandaag komt de nieuwe komische serie Moedermaffia uit op Videoland. Wanneer jij ook graag naar de film De Luizenmoeder keek, is dit zeker een aanrader om te gaan kijken.

Dus zet je Videoland maar snel aan!

Moedermaffia

De serie gaat over Daan, een moeder die maar planloos te werk gaat en dus maar wat aanmoddert. De moeder wordt gespeeld door Nederlands actrice Loes Haverkort. De moeder Daan wilt alles perfect doen en perfect zijn, maar dit gaat niet zo soepel als gepland. Je zou denken dat dit een dramaserie is, maar dat is dus zeker niet waar. De serie is meer komisch.

Moedermaffia: waar gaat de serie over?

Na de scheiding van haar man belandt Daan bij haar moeder op de bank. Ze moet een ouderschapscursus volgen, om zo haar kinderen niet voorgoed kwijt te raken. Dit omdat de stiefmoeder van haar kinderen wel lijkt te voldoen aan het perfecte plaatje. Moedermaffia is een komedie over opvoeden; een onderwerp ‘waar iedereen een mening over heeft maar deep down fucking onzeker over is. Ook de moedermaffia zelf’, aldus de makers.

Loes Haverkorts

Loes Haverkort speelt de hoofdrol in deze Moedermaffia serie. Ze heeft een man genaamd Floris en een zoon en dochter. Ze zegt het volgende: “Mijn kinderen betekenen de wereld voor mij. Met heel mijn hart wil ik ze vol vertrouwen het leven laten beleven en ze in alle liefde laten groeien. Maar opvoeden is een weg van vallen en opstaan en dat geldt niet alleen voor de kinderen. (…) Met een dikke bak liefde en een goeie dosis humor komen we hopelijk een heel eind”, zegt ze over haar rol als moeder in het echte leven.

Benja Bruijning

Naast Loes zullen we ook Benja Bruijning, Beppie Melissen en Tina de Bruin tegenkomen in deze serie. Benja Bruijning speelt de rol van de ex van Daan. Ook hij maakt zich schuldig aan de moedermaffiapraktijken. Hij zegt dan ook het volgende: “Ik vind vaak van alles en ik vrees dat dit ook te zien is. Ik probeer me wel zo min mogelijk te bemoeien met andere mensen.”

Bron: libelle.nl