Déze zwangerschapskwaaltjes krijg je volgens je sterrenbeeld

20.04.2023 13:20
zwangerschapskwaaltjes sterrenbeeld

Hoewel zwangerschapskwaaltjes voor iedereen anders en vooral heel persoonlijk zijn, zou je sterrenbeeld er iets over kunnen zeggen. Als we de astrologie mogen geloven, staat namelijk in de sterren geschreven welke zwangerschapskwaaltjes je krijgt. 

De een gaat fluitend door haar zwangerschap heen, de ander voelt zich vanaf het moment van de positieve test tot de bevalling beroerd. Benieuwd welke kwaaltjes jou te wachten staan? Hieronder staan de zwangerschapskwaaltjes volgens je sterrenbeeld.

Zwangerschapskwaaltjes volgens sterrenbeeld

Steenbok

Ben jij tussen 22 december en 19 januari geboren? Dan ben je een Steenbok. In de sterren staats geschreven dat jij tijdens de zwangerschap vooral last zult krijgen van je huid. Heel vervelend, die droge plekken, droge huid en uitslag, maar gelukkig is het niet voor altijd.

Waterman

Geboren tussen 20 januari en 18 februari? Dan ben je een Waterman en hebben we leuk nieuws voor je: de kans dat jouw figuur de zwangerschap goed doorstaat, is heel groot. Je zult wel wat last krijgen van opvliegers of het juist sneller koud hebben. Gelukkig kun je je daar prima op kleden door verschillende laagjes te dragen!

Vissen

Ben jij Vissen en dus geboren tussen 19 februari en 20 maart? Dan zul je je tijdens de zwangerschap wat emotioneler voelen dan anders. Dat komt door het grote besef van hoe bijzonder de zwangerschap is. Ook is de kans groot dat jij je direct verbonden voelt met je kleintje. En ja, dat zal een paar huilbuien tot gevolg hebben, maar is eigenlijk heel mooi, toch?

Ram

Ben je geboren tussen 21 maart en 19 april? Dan ben je een Ram. Een van jouw zwangerschapskwaaltjes zal zijn dat je huid wat slechter wordt door de hormonen. Vervelend, maar als echte Ram laat je je hier niet door uit het veld slaan. Beetje make-up erop (of niet) en gaan met die banaan.

Stier

Jarig tussen 20 april en 20 mei en dus een Stier? Dan zijn er twee dingen waar je op kunt rekenen. Een: de kans is groot dat jij een prachtige zwangerschapsglow krijgt. Twee: de kans is groot dat je te maken krijgt met een snelle gewichtstoename, ondanks dat je je perfect aan de voedselvoorschriften houdt. Geeft niets hoor, je bent prachtig zoals je bent!

Tweelingen

Als Tweelingen (21 mei – 20 juni) zul je het vast herkennen: je bent best gespannen over je zwangerschap. Tweelingen zijn namelijk over het algemeen wat nerveuzer dan andere zwangeren. Qua zwangerschapskwaaltjes kun je last krijgen van striemen, maar dat vind je helemaal niet erg – je blijft namelijk stralen!

Kreeft

Ben je een Kreeft (21 juni en 22 juli)? Dan zou je zomaar wat meer last kunnen hebben van buien dan normaal tijdens de zwangerschap. Je humeur gaat een beetje op en neer. Tel daarbij op dat je je vermoeid voelt, dan is het nogal logisch dat je je niet top voelt. Toch voel je je, ondanks alles, helemaal hoteldebotel doordat je zwanger bent.

Leeuw

Ben je geboren tussen 23 juli en 22 augustus? Dan ben je een Leeuw en herken je vast dat je een tikkeltje dominant bent. Tijdens de zwangerschap zal dit, nog meer dan anders, naar voren komen. Verder kun je wat last hebben van ongewenste haargroei. Vervelend, maar het goede nieuws is dat die haargroei ook zorgt voor een volle bos op je hoofd! Mooi meegenomen.

Maagd

Een Maagd (23 augustus tot 22 september) zijn wat zenuwachtiger dan anders tijdens de zwangerschap. Ze moeten de controle loslaten, terwijl ze die juist zo graag in handen houden. Hierdoor zul je wat meer eten en daardoor aankomen, maar ach – dat overleef je ook wel weer. Bovendien zorgt die drang naar controle ervoor dat je alle details van de zwangerschap kent en goed kunt inschatten wat je lichaam nodig heeft (dutjes, chocola, shoppingtherapy, bijvoorbeeld).

Weegschaal

Een Weegschaal (23 september tot 22 oktober) is altijd een twijfelkont, maar tijdens de zwangerschap wordt dit nog een tikje erger. Het meest voorkomende kwaaltje bij dit sterrenbeeld is dat ze gezwollen voeten en benen krijgen. Vervelend, maar door ze veel omhoog te houden (lees: dutjes doen), wordt het al ietsjes minder.

Schorpioen

Ben je een Schorpioen en dus geboren tussen 23 oktober en 21 november? Dan heb je mazzel: voor je lichaam vallen de kwaaltjes mee. Daarentegen zal het mentaal wat zwaarder voor je zijn; je zult meer moeite hebben om mensen te vertrouwen en de neiging hebben om je terug te trekken. Toch kan het echt geen kwaad om soms wat hulp in te schakelen.

Boogschutter

Een Boogschutter (22 november tot 21 december) heeft het niet zo makkelijk tijdens de zwangerschap, maar weet zich er toch goed doorheen te slaan dankzij de positieve inborst. Je zult namelijk last hebben van zo’n beetje alle kwaaltjes, maar vooral ook enorme honger hebben.