Twee zwangere vriendinnen laten zien hoe anders babybuiken eruit kunnen zien

30.11.2022 12:37

Een bijzondere foto gaat het internet over. Er is op de foto te zien hoe twee zwangere vriendinnen elkaars ‘groeiende’ babybuiken bewonderen. Eerste instantie lijkt de één veel langer zwanger, dan de andere vrouw. 

Maar toch zit het anders.

Groot verschil

De twee vrouwen waren op de foto bijna even ver in hun zwangerschap. Links is Australisch fitnessmodel Chontel Duncan te zien en is op de foto 21 weken zwanger van haar eerste kindje. Rechts zien we haar vriendin Natalie Smith en is op dat moment 25 weken zwanger van haar derde kindje. Dat zijn maar vier weken verschil, maar als je kijkt naar de twee buiken zou je dat zeker niet denken. Het roept allemaal reacties op, dit is positief maar ook negatief. Veel denken dat het niet gezond is als je kijkt naar de buik van Chontel, het is heel dun voor iemand die 21 weken zwanger is.

‘Beide baby’s zijn gezond’

De foto van Chontel was in november 2016 te zien op Instagram. Ze wou vrouwen aantonen dat geen enkele zwangerschap hetzelfde is. En als er zo een groot verschil is, dan betekent het ook niet dan één van de twee iets niet goed doet of dat het ongezond is. “We hebben beide gezonde, goed groeiende baby’s in onze buik en we beleven tot nu toe allebei een geweldige zwangerschap. We voelen ons fantastisch en vol energie”, luidt het bijschrift.

 

Zie hier Chontel Duncan (21 weken) en haar vriendin Natalie Smith (25 weken):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan)

Hier is Chontel haar buik te zien in de 36e week van haar zwangerschap:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan)

Inmiddels heeft Chontel vijf prachtige kinderen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan)

 

Bron: linda.nl