Actrice Jennifer Aniston ongewenst kinderloos: ‘Alles geprobeerd’

12.11.2022 09:48

De 53-jarige actrice Jennifer Aniston heeft alles geprobeerd om zwanger te worden, maar dat is niet gelukt. Ze heeft dit bekend in het Amerikaanse tijdschrift ‘Allure’ met een interview.

In de mediawereld was wel al jarenlang de vraag waarom ze geen kinderen had, maar nu weten we meer.

Jennifer Aniston wilde graag moeder worden

“Ik heb niks te verbergen”, aldus de actrice, die in het interview zegt dat haar kans inmiddels is verkeken. “Ik heb ivf geprobeerd, Chinese theeën gedronken, noem maar op. Alles was een poging waard.” Met name de periode dat de Friends-ster eind dertig en begin veertig was, heeft ze als zwaar ervaren. “Het was een uitdagend pad voor mij, het pad naar een baby.”

Aniston vertelt hoe moeilijk het was om zwanger te worden, maar iedereen had het wel over het feit dat ze nog geen kinderen had. “Het verhaal ging dat ik egoïstisch was en alleen aan mijn carrière dacht. “Het verhaal ging dat ik egoïstisch was en alleen aan mijn carrière dacht.” Er werd zelfs geschreven dat dit de reden voor de scheiding van haar ex-man Brad Pitt was. “Het waren allemaal leugens. Ik heb nu niets meer te verbergen.”

Tijdens haar relatie met acteur Brad Pitt gingen er ook al veel verhalen rond over een mogelijke zwangerschap. “Die speculaties waren heel moeilijk”, aldus Jennifer. Inmiddels zegt de actrice opgelucht te zijn, omdat ze minder vaak vragen gesteld krijgt over een eventueel moederschap.

De actrice heeft wel al een opiniestuk geschreven in The Huffington Post in 2016, hier haalde ze uit naar de media. Dit omdat er een obsessie was met haar mogelijke zwangerschap en zelfs van nog van andere bekende vrouwen.

Ze heeft zich er nu bij neergelegd dat ze nooit kinderen zal krijgen. “Ik heb nergens spijt van. Ik voel me zelfs een beetje opgelucht nu ik niet meer de hele tijd denk: kan het nog? Misschien, misschien, misschien. Ik hoef daar niet meer aan te denken.”

Bronnen: nu.nl, rtlnieuws.nl