Dit model heeft na 8 maanden zwangerschap nog steeds een wasbord van buikspieren

26.10.2022 09:13

Het Australische fitnessmodel Chontel Duncan had met acht maanden zwangerschap nog gewoon een sixpack. Je zou niet denken dit dat mogelijk is, maar het tegendeel is bewezen. 

Sporten deed ze met haar zwangere buik nog iedere dag. Zelfs tot aan vier weken voordat ze was uitgerekend.

“Ik train zoveel als ik kan en het voelt geweldig om in beweging te zijn. Ik voel me springlevend en dolgelukkig, precies wat je nodig hebt als je lichaam zo’n grote verandering doormaakt door een zwangerschap. Ik doe dit omdat ik sterk wil zijn tijdens de bevalling, zowel mentaal als fysiek, zodat mijn baby niet gestresst is. Ik wil een snel lichamelijk herstel zodat ik na de bevalling veel voor mijn baby kan doen. Ook wil ik mentaal sterk zijn om de emotionele veranderingen na de geboorte van mijn kindje goed aan te kunnen.”

Iedereen is anders zwanger

Ondertussen heeft ze vijf fantastische kinderen en nog altijd haar sixpack. Nog steeds houdt Chontel zich heel erg bezig met body-positivity. “Iedere vrouw is op een andere manier zwanger, en dit betekent absoluut niet dat dat verkeerde of ongezonde zwangerschappen zijn,” schreef ze op Facebook.

Zie hier het Instagram bericht van Chontel Duncan met 36 weken zwangerschap en een sixpack:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan)

Chontel en haar vijf kinderen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan)

 

Bron: cosmopolitan.com