Kinderen met deze 3 sterrenbeelden zijn echt ontzettend braaf en gehoorzaam

07.03.2023 10:43

Een kind dat gelijk luistert als je een keer ‘nee’ zegt? Een kind dat gehoorzaam doet wat mama vraagt? Ze bestaan echt. En het heeft alles te maken met de stand van de sterren.

Want deze 3 sterrenbeelden zijn het braafst van allemaal.

Kreeft

De Kreeft zal niet snel kattenkwaad uithalen. Ze vinden dat veel te eng. Ze doen liever gewoon alles zoals het hoort, dan komen ze niet in de problemen. Ze worden anders verlegen en voelen zich niet op hun gemak. Ze zijn dan ook niet snel te betrappen op iets stouts.

Kreeft kinderen, geboren tussen 21 juni en 22 juli, hebben over het algemeen de volgende eigenschappen:

 1. Emotioneel: Kreeft kinderen zijn vaak zeer gevoelig en emotioneel. Ze kunnen snel overweldigd raken door emoties en hebben tijd nodig om te herstellen.
 2. Loyaal: Kreeft kinderen zijn zeer loyaal aan hun familie en vrienden. Ze zullen er altijd zijn om hun dierbaren te steunen en te beschermen.
 3. Creatief: Kreeft kinderen hebben vaak een grote verbeeldingskracht en zijn creatief. Ze genieten van tekenen, schilderen, zingen en andere artistieke activiteiten.
 4. Beschermend: Kreeft kinderen zijn beschermend naar degenen die ze liefhebben en hebben de neiging om zich zorgen te maken over de veiligheid van anderen.
 5. Verlegen: Kreeft kinderen kunnen soms verlegen zijn in nieuwe situaties of bij nieuwe mensen. Ze hebben tijd nodig om zich op hun gemak te voelen.
 6. Intuïtief: Kreeft kinderen hebben vaak een sterke intuïtie en kunnen goed aanvoelen wat er in de omgeving gaande is.
 7. Veeleisend: Kreeft kinderen kunnen soms veeleisend zijn als ze hun zin willen hebben. Ze kunnen koppig zijn en vasthouden aan hun standpunt.
 8. Gehecht aan thuis: Kreeft kinderen hechten veel waarde aan thuis en familie. Ze voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen vertrouwde omgeving.
 9. Gevoelig voor kritiek: Kreeft kinderen zijn vaak gevoelig voor kritiek en kunnen zich terugtrekken als ze het gevoel hebben dat ze worden bekritiseerd.
 10. Behoefte aan veiligheid: Kreeft kinderen hebben behoefte aan veiligheid en stabiliteit in hun leven. Ze vinden het prettig als er regelmaat en voorspelbaarheid is.

Leeuw

Leeuwtjes zijn vaak wat speelser en luidruchtiger, maar ondeugend zijn ze beslist niet. Ze doen drukker maar wel braaf.

Leeuw kinderen, geboren tussen 23 juli en 22 augustus, hebben over het algemeen de volgende eigenschappen:

 1. Zelfverzekerd: Leeuw kinderen zijn van nature zelfverzekerd en hebben vaak veel zelfvertrouwen.
 2. Leiderschap: Leeuw kinderen hebben vaak leiderschapskwaliteiten en kunnen goed anderen inspireren en motiveren.
 3. Creatief: Leeuw kinderen zijn vaak creatief en hebben een levendige verbeelding. Ze kunnen genieten van het maken van kunst en het spelen van toneel.
 4. Extravert: Leeuw kinderen zijn vaak extravert en houden van aandacht. Ze kunnen goed communiceren en zijn vaak sociaal vaardig.
 5. Trots: Leeuw kinderen hebben soms de neiging om trots en arrogant te zijn, vooral als ze het gevoel hebben dat ze niet genoeg erkenning krijgen.
 6. Vastbesloten: Leeuw kinderen zijn vastbesloten en zullen hard werken om hun doelen te bereiken.
 7. Loyaal: Leeuw kinderen zijn loyaal aan hun vrienden en familie en zullen altijd voor hen opkomen.
 8. Dramatisch: Leeuw kinderen kunnen soms dramatisch zijn en houden van aandacht en spektakel.
 9. Gul: Leeuw kinderen hebben vaak een groot hart en zijn gul met hun tijd en middelen.
 10. Avontuurlijk: Leeuw kinderen houden van avontuur en zijn vaak bereid om risico’s te nemen om nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan.

Maagd

De Maagd doet eigenlijk nooit iets wat net te ver gaat, ook niet als ze volwassen zijn. Keurig binnen de lijntjes kleuren, dat is al gek genoeg.

Maagd kinderen, geboren tussen 23 augustus en 22 september, hebben over het algemeen de volgende eigenschappen:

 1. Analytisch: Maagd kinderen zijn vaak analytisch en hebben een scherp oog voor detail. Ze houden ervan om dingen te onderzoeken en problemen op te lossen.
 2. Betrouwbaar: Maagd kinderen zijn betrouwbaar en kunnen goed verantwoordelijkheid dragen. Ze zijn loyaal aan hun vrienden en familie en nemen hun verantwoordelijkheden serieus.
 3. Bescheiden: Maagd kinderen zijn bescheiden en hebben niet veel behoefte aan aandacht of erkenning. Ze zijn tevreden met kleine successen en doen hun best om anderen te helpen.
 4. Kritisch: Maagd kinderen kunnen soms kritisch zijn, zowel naar zichzelf als naar anderen. Ze hebben een goed oog voor fouten en kunnen helpen om dingen te verbeteren.
 5. Oplettend: Maagd kinderen zijn vaak oplettend en hebben aandacht voor de kleine dingen. Ze kunnen goed observeren en hebben een goed geheugen.
 6. Verlegen: Maagd kinderen kunnen soms verlegen zijn in nieuwe situaties of bij nieuwe mensen. Ze hebben tijd nodig om zich op hun gemak te voelen.
 7. Verantwoordelijk: Maagd kinderen zijn verantwoordelijk en kunnen goed omgaan met taken en verplichtingen. Ze kunnen goed plannen en organiseren.
 8. Praktisch: Maagd kinderen zijn praktisch en houden van orde en structuur. Ze kunnen goed omgaan met dagelijkse taken en hebben een goed gevoel voor discipline.
 9. Zorgzaam: Maagd kinderen zijn zorgzaam en hebben een groot hart. Ze willen anderen helpen en zijn vaak behulpzaam.
 10. Perfectionistisch: Maagd kinderen kunnen soms perfectionistisch zijn en hebben hoge verwachtingen van zichzelf en anderen. Ze hebben de neiging om te streven naar perfectie.