Kinderen die in mei zijn geboren zijn vaak ambitieus, maar ook ontzettend slordig

05.05.2022 11:12

Is jouw kind in mei geboren? Dan ben je vast benieuwd naar wat hem of haar kenmerkt. De sterrenbeelden van mei-kinderen zijn Stier en Tweelingen. Maar wat hoort nou echt bij hen?

Als je kind voor 20 mei is geboren, heeft hij of zij het sterrenbeeld Stier. Een Stier geniet van alle mooie dingen in het leven. Maar een Stier houdt niet zo erg van veranderingen en voelt zich het fijnst bij het oude vertrouwde. Ze houden ook van rust en regelmaat en ze zijn nuchter van karakter.

Volhardend

Een Stier werkt hard, heeft humor en is makkelijk in de omgang. Daarnaast is de Stier ook erg behulpzaam. Een negatieve eigenschap van een Stier is dat ze soms te volhardend kan zijn. Het moet op hun manier, of anders helemaal niet. Ze zullen daarom ook niet snel van gedachten veranderen als ze een bepaalde mening hebben.

Tweelingen

Als je kind na 20 mei is geboren, heeft hij of zij het sterrenbeeld Tweelingen. Zij zijn, in tegenstelling tot een Stier, juist op zoek naar verandering. Zij houden niet van saaiheid, juist van gezonde spanning en opwinding. Een Tweelingen wil steeds meer kennis vergaren en is een echte denker. Ze zijn slim en ambitieus.

Lees ook
Kinderen met het sterrenbeeld Stier zijn koppiger dan de rest

Wispelturig

Een Tweelingen is nieuwsgierig, wil weten wat er speelt in de wereld. Ze zijn creatief, avontuurlijk en houden van onafhankelijkheid. Een negatieve eigenschap van een Tweelingen is dat ze zich snel vervelen en wispelturig kunnen zijn. Ook slordigheid is een karaktereigenschap die een Tweelingen bezit. Tweelingen kunnen besluiteloos zijn en zijn vaak bezig met heel veel dingen tegelijk.