Kinderen met het sterrenbeeld Stier zijn koppiger dan de rest

21.04.2022 13:39

Het sterrenbeeld van je kind zegt meer over zijn of haar karakter dan je misschien verwacht. Zo zijn kinderen die zijn geboren van tussen 21 april en 21 mei. En wat blijkt? Deze kinderen zijn vaak koppiger dan de rest.

Als ze hun zinnetje niet krijgen… Dan kun je maar beter wegwezen. Stieren hebben iets in hun hoofd en dat plan moet dan ook lukken. Anders worden ze behoorlijk chagrijnig. En heel snel luisteren ze niet naar anderen: koppig, dus. Ook zijn ze vrij snel jaloers als het een ander beter lijkt te lukken dan dat ze iets zelf kunnen. Van fietsen zonder zijwieltjes tot die rekentoets op school. Nou is er ook genoeg positiefs te zeggen over de Stiertjes.

Lees ook
Moeders met deze 3 sterrenbeelden denken dat ze altijd gelijk hebben

Sociale kinderen

Want Stieren zijn eerlijk en attent en houden van zekerheid hebben. Ze nemen liever geen grote risico’s. Als ze iets spannend vinden, dan laten ze het liever eerst anderen even uitvogelen voordat ze zelf gaan uittesten en misschien falen. Ze zijn lekker eigenwijs en luisteren niet graag naar papa en mama. Dat kan nog wel eens voor uitdagingen zorgen thuis… Toch kun je ook erg lachen met je Stier-kind. Want saai is nooit in huis met een kleine Stier. Ze zorgen voor actie, geluid, rumoer. Ze zijn aanwezig en worden op school ook gezien. Ze hebben daardoor veel vriendjes en vriendinnetjes.

Ze houden van actie en zitten niet graag stil. Hun lievelingskleur is groen: dat zegt veel over hun karakter. Ze staan open en liefdevol in het leven en denken graag aan anderen. Maar laat ze niet te weinig doen, dan vervelen ze zich en worden ze vervelend. Ze houden ook van hun eigen spulletjes hebben: ze kunnen goed kibbelen over van wie welk speelgoed nou is, als ze broers en/of zussen hebben. Ze houden van cadeaus en lekker op pad met papa en mama.

Bron: Horoscoop