Famke Louise krijgt haatreacties op kledingkeuze zoon: ‘Veel te meisjesachtig’

11.02.2024 11:11

Famke Louise is al twee jaar moeder van zoon Nówie. Ze krijgt op social media commentaar op hoe ze hem aankleedt.

En daar trekt ze zich gelukkig weinig van aan, maar toch.

Het regent kritiek als: ‘Veel te meisjesachtig’. Ze kleedt hem graag in bloemenprints of in flared broeken, of in bodywarmers of in gilets. Ze houdt van felle prints en gezellige kleding, maar krijgt daar haatreacties op. ‘Wat ziet hij er belachelijk uit. Wat is dit voor rare mode? Ik kan me niet voorstellen dat hij hier zelf blij van wordt.’ Famke is klaar met de negatieve reacties. Daarom besluit ze via TikTok op de negatieve comments te reageren. ‘Ik bepaal zelf wel hoe ik hem aankleed’, zegt ze.

‘Waar bemoei je je mee? Het is mijn kind en ik bepaal zelf wat ik hem aantrek. Als ik dat leuk vind, doe ik dat gewoon. Het boeit mij niet wat anderen daarvan vinden en ik hoop dat jullie dat inmiddels wel weten’, deelt ze in haar Tiktok. Volgens zijn eigen moeder draagt hij unisex kleding die voor jongens en voor meisjes bestemd is. En dus kan dat prima, toch? Ze vindt het zelf ook hip: ‘Tegenwoordig gaat dat toch zo? Ik draag nu toch ook geen jurkje of rokje? In principe draag ik nu ook een hoodie die een jongen zou kunnen dragen.’

Famke beviel begin 2022 van haar eerste kind, dat ze kreeg met voetballer Denzel Slager. De twee zijn nog steeds samen en gelukkig als ouders van Nówie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Bron: TikTok