Kritiek op Heidi Klum na lingerieshoot met dochter: ‘Samen met je kind naakt, is raar’

06.02.2024 16:06
Heidi Klum dochter

Topmodel Heidi Klum (50) doet nog altijd lingerieshoots: halfnaakt poseren voor de camera. En dat doet ze tegenwoordig samen met haar 19-jarige dochter Leni Klum.

En dat levert online kritiek op.

Heidi Klum en haar dochter Leni

‘Een fotoshoot doen met je moeder in lingerie is gewoon raar’, wordt onder andere op social media geschreven. En bovendien vinden veel fans dat Leni te jong is om zo bloot te gaan. ‘Ze is pas 19 jaar. En dan als een sekspoes worden neergezet? Dat kan toch niet?’. ‘Heel ongepast om samen met je kind iets seksueel opwindends te promoten. Dat is lingerie, toch? Iets wat leidt tot seks? Waarom zouden moeder en dochter dat samen moeten verkopen?’.

In haar moeders voetsporen

Heidi heeft vier kinderen, waaronder een dochter genaamd Leni. Leni werd geboren op 4 mei 2004 en is het oudste kind van Heidi Klum. Leni’s biologische vader is de Italiaanse zakenman Flavio Briatore, maar ze is later geadopteerd door Heidi Klum’s voormalige echtgenoot, de zanger Seal, die als haar vader figureert. Ze is af en toe te zien op de sociale media van haar moeder en heeft ook haar eigen carrière als model en influencer opgebouwd. Leni heeft veel van de goede genen en de stijl van haar moeder geërfd, en wordt beschouwd als een veelbelovend model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidi Klum en dochter, in wat meer kleding dan alleen ondergoed:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidi Klum is een Duits-Amerikaans model, actrice, presentatrice en ondernemer, geboren op 1 juni 1973 in Duitsland. Ze is een van de meest bekende en succesvolle modellen ter wereld. Heidi was van 1999 tot 2010 een van de meest herkenbare “Victoria’s Secret Angels”, en liep in talloze shows van het lingeriemerk. Heidi en haar dochter zijn vaak samen op de rode loper te zien.

Bron: People