‘Mijn dochter heeft als naam een variant op Beau, maar dan net wat origineler’

18.12.2023 14:06

Leuk om voor je dochter van een bekendere en veelvoorkomende naam een origineel exemplaar te maken. Dat doe je al door wat letters eraan te plakken.

Bianca vertelt ons hoe ze haar dochter heeft genoemd.

‘Wat een leuke namen op jullie site. 27 jaar geleden heb ik mijn dochter de naam BEAUDIJ gegeven – dat betekent mooi ja en mooi is ze geworden. De naam is afgeleid van Beau, die al jaren populair is voor zowel jongens als meisjes.

Unieke meisjesnamen

Denise deelt ook hoe ze haar meidennamen heeft gekozen. Ze zijn zeldzaam.

‘Ik vind dat ik mijn 2 dochters een unieke naam heb gegeven. Ben zelf nog geen ander meisje tegen gekomen die hetzelfde heten als mijn dochters. Mijn oudste (14) heet Siërra. En mijn jongste (2) heet Reaven.’

En dan nog een trotse oma die ons de bijzondere voornaam van haar kleinkind mailt. ‘Onze kleindochter geboren op 17 december 2022 heeft de mooie naam Danilla Zoë gekregen. Wij vinden het een prachtige naam bedacht door onze zoon’.