Dit zijn de kinderen van de voetballers van het Nederlands elftal

05.12.2022 15:18

Nederland is door naar de kwartfinale op het WK in Qatar. Aanstaande vrijdag om 20.00 uur is de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien tegen Argentinië. Maar wie zijn eigenlijk de kinderen van de Oranje-voetballers? 

De kinderen zijn om op te eten, dus kijk snel verder.

Justin Bijlow

De keeper Justin Bijlow van het Nederlands elftal is vader geworden van een dochter in juni 2022. De dochter heet Dahlia Sofía. Zijn vriendin Dayenne is op het WK in Qatar samen met hun dochtertje. Dit levert dan ook de leukste kiekjes op vanaf onder andere de tribune.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dayenne Huipen (@dayennehuipen)

Andries Noppert

De bekende keeper Andries Noppert is in maart 2022 voor het eerst vader geworden van zijn zoontje Daan. Zijn zoontje is niet mee naar het WK en bleef thuis met Sarena, de vrouw van Noppert. Ze moest gewoon werken als contractbeheerder bij de overheid, maar het is ook rustiger voor de kleine.

Remko Pasveer

Dit is de derde en ook laatste keeper van het Nederlands elftal. Hij is vader van tweelingdochter Bente en Anna (13). Met moeder Inez woont het hele gezin samen in Hengelo. De vrouwen blijven liever achter de schermen en staan liever niet in de schijnwerper. De ouders van Pasveer zijn wel naar Qatar om de wedstrijden van hun zoon te kijken en om aan te moedigen. Het is ook eigenlijk wel logisch, want zijn vader Eddie Pasveer is zelf voetballer geweest vroeger in Nederland.

Nathan Ake

Nathan Ake is verdediger in het Nederlands elftal. Hij en zijn vrouw Kaylee Ake hebben een kersverse dochter sinds zo’n drie weken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaylee Aké (@kayleerm_)

Daley Blind

Dayley Blind heeft twee geweldige kinderen. Een zoontje genaamd Lowen Dace en een dochtertje genaamd Lemae Lourdes Fiore. Candy-rae de vrouw van Blind is in Qatar aanwezig om de wedstrijden te kunnen zien en hem aan te moedigen.

Virgil van Dijk

De verdediger Virgil van Dijk en zijn vriendin Rike hebben samen twee dochters Hun kleine meisje Mila is geboren in 2014 en dochtertje Jadi in 2017.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Denzel Dumfries

De welbekende Denzel Dumfries heeft twee kinderen met zijn vriendin Jaimy. Een zoontje van twee jaar en een dochtertje. Ze posten niks op hun social media van de kinderen. Behalve de zwangere buik van hun dochter die opkomst is. Het lijkt er wel op dat ze aanwezig is bij het WK met hun zoontje als we de instastories van Jaimy bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Stefan de Vrij

Sinds kort is babynieuws voor de Stefan de Vrij, deze oranje-verdediger wordt voor het eerst in zijn leven vader. Zijn vriendin Doina Turcanu deelt een prachtige foto waarop je haar ziet met de babybuik. Zoals je hieronder ziet is ze ook aanwezig in Qatar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)

Noa Lang

Noa Lang heeft een vriendin die al een dochtertje van 5 jaar had vanuit haar vorige relatie. Ze zijn nu samen in verwachting van een zoontje en die is in maart uitgerekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge)

Marten de Roon

Marten de Roon die middenveld speelt heeft drie dochters met zijn vrouw Ricarda Kilian. Dochter Linn-Sophie van 10 jaar, Evie van 7 jaar en Bo van 3 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)

Steven Berghuis

De aanvaller Steven Berghuis is vader van twee dochters. Met vriendin Nadine Bambergers hebben ze dochtertje Joy van 3 jaar en dochtertje Lizzy van bijna 1 jaar oud. Als gezin zijn te ook te vinden in Qatar zoals je kunt zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Berghuis (@stevenberghuis)

Steven Bergwijn

De aanvaller van het Oranje-team heeft twee zoontjes. Saint Stevie Isai, hij is uit de vorige relatie met Chloé Jay Lois en is inmiddels 2 jaar oud. Zoontje Ayden werd deze week 1 jaar. Sem Smit en de kinderen zijn aanwezig in Qatar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

Luuk de Jong

Luuk de Jong is ook vader van twee zoontjes met zijn vriendin Lizanne van Zutven. Ze hebben een zoontje genaamd Cody en hij is 1 jaar oud. Ook hebben ze een zoontje genaamd Finn van een half jaartje oud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk de Jong (@luukdejong9)

Wout Weghorst

De spits Wout Weghorst heeft maar liefst drie geweldige kinderen met zijn vriendin Nikki van Esch. Juul van 4 jaar oud, Lucie Mary Jo van 2 jaar oud en nu sinds afgelopen zomer hebben ze ook een dochtertje genaamd Daantje Suze Mary.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nikki Van Esch (@nikkivanesch)

Voetballers zonder kinderen

Niet iedereen in het Nederlands elftal heeft kinderen. Dit zijn de voetballers Matthijs de Ligt, Jurriën Timber, Frenkie de Jong, Davy klaassen, Teun Koopmeiners, Cody Gakpo en Vincent Janssen.

Maar naast dat zijn er ook nog wat voetballers vrijgezel in het Oranje-team. Dit zijn de voetballers Tyrell Malacia, Jeremie Frimpong, Xavi Simons, Kenneth Taylor en Memphis Depay.

 

Bron: libelle.nl