In samenwerking met Mama Magazine

Chocolade eten in je zwangerschap zorgt voor een slim kind: win een pakket Merci-chocolade

21.09.2022 14:47

Vandaag op woensdag 21 september is het weer Nationale Bedankdag, de tweede keer dat we het vieren hier in Nederland. De dag dat om dankbaar te zijn. Voor wie ben jij dankbaar dit jaar?

Wij mogen 5 grote pakketen vol merci-chocolade weggegeven aan lezeressen van Mama Magazine! In dit pakket zit 1 grote doos merci (450 gr), 3 kleine dozen merci (250 gr) met speciale limited edition bedankcovers, 2 zakken merci petits, een t-shirt en een aantal bedankkaartjes. Verras jouw dierbaren met merci-chocolade en bedank ze voor de alledaagse momentjes!

Helemaal leuk als je nu zwanger bent. Misschien moet je er niet aan denken omdat je kotsmisselijk bent, maar… Eet vooral chocolade als je zwanger bent. Want je zou er een slimmer kind van krijgen, zeggen onderzoekers.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je mailadres hier achter te laten.

Hiermee geef je Mama magazine en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

That’s it. Je hoort binnen een week van ons of je hebt gewonnen of niet.

Nationale Bedankdag

Het is belangrijk om deze dagen je waardering uit te spreken naar alle belangrijke mensen om je heen. Vaak wordt dit gewoon vergeten, maar iedereen verdiend een bedankje. Denk aan je moeder, je vader, je kinderoppas, je schoonmaker, je hondenuitlaten, de huiswerkbegeleiding, de docent, noem het maar op. Iedereen voor wie jij dankbaar bent.

Woensdag 21 september is het moment ook je dierbaren te bedanken, want het is dan tenslotte Nationale Bedankdag. Voor de tweede keer wordt dit gevierd in Nederland. Mensen worden deze dag geïnspireerd om elkaar te bedanken voor de meest kleine en alledaagse dingen.

Hoe vaak bedank jij je de mensen om je heen voor de alledaagse en kleine dingen? Merci hoopt dat mensen op deze dag extra stilstaan bij wie ze willen bedanken en waarom. Het is een kleine moeite met een groots effect. Bedanken maakt blij! Wie bedank jij op woensdag 21 september?

Bron: Merci Shop