Wordt Max Verstappen binnenkort vader? Zijn vriendin Kelly ‘heeft kinderwens’

09.04.2024 19:17

Kelly Piquet is al jaren de vriendin van Max Verstappen en staat trouw aan zijn zijde. Ze zou naast haar dochter Penelope – die ze uit een eerdere relatie met coureur Daniil Kvyat kreeg – graag nog meer kinderen willen.

En dus is daar een uitgesproken kinderwens met haar liefde Max.

Wordt Max Verstappen dan binnenkort vader? Volgens Max heeft hij zijn grote successen in de Formule 1 ook te danken aan zijn fijne thuisbasis. De goede relatie met Kelly en haar dochter is daar een heel groot onderdeel van. Vakanties brengt hij het liefst met hen door. Zij steunen hem in alles wat hij doet en hij geniet van de momenten met Penelope en Kelly samen. ‘Maar ik ben niet haar vader, en dat is ook niet het doel in het opvoeden’.

Kelly zei eerder in een interview dat ze geniet van het moederschap. ‘Het liefst heb ik er nog veel meer’, zei ze.

Het succes van Max

Op slechts 17-jarige leeftijd, in 2015, werd Max Verstappen de jongste coureur ooit in de Formule 1, toen hij zijn debuut maakte bij het team van Toro Rosso. Zijn onmiddellijke impact was opmerkelijk, met indrukwekkende prestaties en een aantal opmerkelijke inhaalacties die de aandacht trokken van de hele autosportwereld. Het hoogtepunt van Verstappens carrière kwam in 2016, toen hij de overstap maakte naar het topteam van Red Bull Racing. Hij werd de jongste Grand Prix-winnaar ooit tijdens de Grand Prix van Spanje, waar hij de race domineerde en de concurrentie ver achter zich liet. Deze historische overwinning vestigde zijn reputatie als een van de meest veelbelovende coureurs in de sport.

Max, Kelly en Penelope samen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAMA (@mamamagazine.nl)