In samenwerking met Mama Magazine

Win! De compacte en lichte buggy van Cybex (t.w.v. 250 euro), perfect voor kinderen van 0 tot 4 jaar

25.07.2022 11:08

Je kent het wel: je wilt met je baby, dreumes of peuter op pad en je bent je een breuk aan het sjouwen aan die zware kinderwagen. Met de Cybex Libelle buggy is dat verleden tijd, want die klap je met één beweging open.

En uiteraard ook weer in, als je er eenmaal bent. De LIBELLE vouwt zo klein op dat de buggy zelfs als handbagage in het vliegtuig mag. Met slechts 5,9kg is de LIBELLE ook een super lichtgewicht buggy, die makkelijk mee te nemen is en soepel rijdt. De CYBEX LIBELLE is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Zo doe je mee

Wat je moet doen om kans te maken? Heel weinig. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is je mailadres invullen.
Vul hier je mailadres in:

Hiermee geef je Mama magazine en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

That’s it. Je hoort binnen een week van ons of je hebt gewonnen of niet. Je mag dan zelf je voorkeurskleur doorgeven. 

Dit is de buggy

Ja, voor baby’s (vanaf ongeveer zes maanden) dus net zo handig als voor grotere kinderen. Zo kan ook een baby veilig en comfortabel met de LIBELLE vervoerd worden in een babynestje. Voor oudere kinderen is er de gewatteerde, zachte zitting met een verstelbare rugleuning en beensteun. De CYBEX LIBELLE is er in zes kleuren. Van klassiek zwart, tot helder blauw, donkerblauw, grijs, legergroen of levendig rood. Je neemt ‘m zo in een shopper mee naar het vliegveld, want het weegt amper iets. Dat zijn de handige dingen in het leven als moeder. Perfect voor op het vliegveld maar ook voor als je een korte wandeling wilt maken in je buurt. Je tilt ‘m zo de trap af. Kinderen tot 22 kilo kunnen er heerlijk in zitten en slapen.

Cybex%20Libelle%203.png?

De LIBELLE is vanaf nu verkrijgbaar online en in CYBEX-winkels en -verkooppunten. De verkoopprijs is €249,95. En mooiste is: wij mogen er één weggeven aan een lezeres van Mama Magazine!

Ons volgen op Instagram is altijd leuk:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAMA (@mamamagazine.nl)