Vader van newborn gaat viral met positieve ‘wacht maar totdat..’

03.08.2023 14:00
wacht maar totdat

Als (aanstaande) ouder heb je het vast honderd keer gehoord: ‘Wacht maar totdat’… En daarna volgt eigenlijk altijd iets negatiefs. ‘Wacht maar tot je er twee hebt’, ‘Wacht maar tot ze je straks de hele nacht wakker houden’, ‘Wacht maar tot ze twee zijn’. Opmerkingen waar je 1. niets aan hebt en 2. die niet aardig zijn. Deze vader van een newborn geeft er een geheel eigen draai aan, met positieve varianten!

De ‘wacht maar tot’-opmerkingen zijn veelal negatief. En natuurlijk zullen er dingen aan het moederschap minder leuk zijn dan je van tevoren had verwacht. Maar waarom hebben we het nooit over de positieve ‘wacht maars’? Want er zijn toch véél meer leuke, dan stomme momenten? De eerste keer dat je kleintje naar je lacht, de eerste keer dat je ze in bad doet, het moment dat ze je aankijken en lijken te herkennen. Deze vader heeft de boodschap goed begrepen en deelt zijn positieve ‘just wait untill..’

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caring Parent (@caringparent)

Positieve ‘wacht maar totdat’

En daar lijkt de wereld om te springen! Inmiddels heeft de vader op TikTok (je volgt ‘m hier) een hele serie gemaakt met ‘just wait untill..’ – de positieve versie. Echt een aanrader!