Deze TikTok-hack beweert dat je het geslacht van je baby op deze manier kunt kiezen

02.06.2022 10:09

Een nieuwe viral video op TikTok waarin een moeder beweert dat ze de truc heeft om het geslacht van je baby te bepalen. Dus probeer je zwanger te worden? Vanaf nu kun je invloed uitoefenen op het geslacht.

Deze hack komt van TikTok-gebruiker Housecoat Mommy – @housecoatmommy – die in haar video precies vertelt hoe de hack werkt. “Is it possible to plan what gender you will have? So, a lot of people say no, but there is a woman from my hometown who is a consultant for this. Everyone who has ever gone to her has had the gender that they wanted,” vertelt ze in haar video.

Ze vervolgt: “Here’s how it works! There’s a theory that the female sperm are slower but steadier and will last longer than male sperm. The male sperm are quicker but die faster.”

Timen

Het heeft alles te maken met het moment van je ovulatie en het moment waarop je seks hebt. Volgens haar ‘bewezen’ theorie moet je, als je een jongen wilt, seks hebben op en rond de dag van je ovulatie en als je een meisje wilt, doe je de daad vóór je eisprong (stop 1-2 dagen ervoor). Slim is het dus om eerst een maand te timen wanneer je precies ovuleert, met ovulatietesten. Dan doe je dat de maand erop weer, en als je een meisje wilt, begin je dus een paar dagen daarvoor met seks. Je stopt dan op de dag van je ovulatie. Als je een jongen wilt, doe je het juist op de dag van je ovulatie en de dag daarna. De video heeft al meer dan 334.000 likes.

@housecoatmommy 👧🏽 👦🏽 #genderreveal#pregnancy#pregnancyannouncement#pregnant#momtok#tiktokmom ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Of het echt werkt is niet te zeggen, maar je kunt het altijd proberen, toch?

Lees ook
Bijzondere zwangerschap: vrouw bevalt twee keer van hetzelfde kind

Bron: TikTok