Dit zegt het tijdstip waarop je kind is geboren over zijn of haar persoonlijkheid

24.01.2022 12:31

De dag waarop je kinderen zijn geboren: de mooiste dagen uit je leven, ongetwijfeld. En natuurlijk weet je op welke dag ze jarig zijn en dus welk sterrenbeeld ze hebben. Maar wist je dat het tijdstip waarop een kind ter wereld komt ook wat zegt over zijn of haar persoonlijkheid?

Kijk snel wat het over jouw zoon of dochter zegt.

Want meestal klopt het aardig.

Geboren tussen middernacht – 02:00 uur

Kids die in de eerste uurtjes geboren zijn, hebben vaak veel zelfvertrouwen. Ze zijn sneller leiders van een groep en willen graag zelf de controle houden. Ze zijn actief en leergierig, ze willen de wereld ontdekken en elke dag iets nieuws leren. Je kunt er lekker op uit met deze kleintjes. Ze zijn dol op dingen ondernemen met het hele gezin, want het zijn echte familiemensen.

Geboren tussen 02:00 uur – 04:00 uur

Dit zijn de ware slimmeriken onder ons. Ze zijn uitstekend in hun schoolwerk en zijn de braafsten van de klas. Ze luisteren goed en werken hard. Ze zijn wel soms wat koppig en stil, dan kun je ze als moeder beter even apart nemen.

Geboren tussen 04:00 uur – 06:00 uur

Dit zijn romantische dagdromers. Ze zijn creatief en dol op bijvoorbeeld tekenen en knutselen. Ze spelen graag en vinden school maar saai. Ze doen wat ze het liefste willen en hebben veel hobby’s. Ook zijn ze erg lief voor hun broers en zussen.

Geboren tussen 06:00 uur – 08:00 uur

Ook dit zijn ware leiders. Ze nemen graag het voortouw en willen heel veel zelf doen. Ze zijn dol op papa en mama, dat zijn hun grote voorbeelden. Over kleinere broers en zussen kunnen ze lekker de baas spelen. Ze zijn ambitieus en zorgvuldig, ze maken bijna nooit fouten, want dan raken ze overstuur.

Geboren tussen 08:00 uur – 10:00 uur

Deze kinderen zijn erg gevoelig, en houden dan ook veel van alleen zijn. Ze zijn lekker op zichzelf en kunnen goed zelfstandig spelen. Ze houden van rustig en lekker 1 op 1 iets met mama doen.

Geboren tussen 10:00 uur – 12:00 uur

Dit zijn de sociale vlinders van het stel. Ze hebben veel vrienden en vriendinnen en kletsen je de oren van je kop. Daar kun je ontzettend mee lachen, met deze kinderen.

Geboren tussen 12:00 uur – 14:00 uur 

Deze kinderen leren graag en vinden school het leukste dat er is. Ze zijn enthousiast over alles wat jullie thuis ondernemen, maar kunnen ook kattenkwaad uithalen. Ze zoeken hier en daar graag een grens op. Ook met eten kunnen ze het je lastig maken: ze lusten maar weinig. Maar aan het eind van de dag zijn er altijd genoeg kusjes voor mama en papa.

Geboren tussen 14:00 uur – 16:00 uur 

Deze kinderen houden niet zo van regels en gaan er graag lekker tegenin. Ze kunnen goed zeuren om hun zin te krijgen, al moet je er ook vaak om lachen. Het is nooit saai met deze kinderen in huis, al zul je ook vaak moeten opruimen en schoonmaken.

Geboren tussen 16:00 uur – 18:00 uur 

Geboren in de namiddag betekent dat je een echte optimist bent. Ze willen zoveel mogelijk uit een dag halen en zijn vaak slechte slapers, want slapen vinden ze niet interessant. Ze zijn overigens wel makkelijke eters en lusten alles wat je voorschotelt.

Geboren tussen 18:00 uur – 20:00 uur 

Kinderen die rond zonsondergang worden geboren zijn empathisch en gevoelig. Ze zijn sociaal en graag met hun broers of zussen of met vriendjes aan het spelen. Ze denken graag aan de ander en zijn zorgzaam.

Geboren tussen 20:00 uur – 22:00 uur 

Deze kinderen zijn actief en lekker stout. Ze zijn vooral als mama in de buurt is lekker bezig met kattenkwaad. Het hele huis staat zo ondersteboven, maar ze zijn wel ontzettend vrolijk en sociaal. Ze hebben altijd vriendjes en praatjes voor tien. Ze zijn ook dol op hun opa en oma en op hun eigen broer of zus. Daar kan niets tegenop.

Geboren tussen 22:00 uur – 00:00 uur

Deze kinderen hebben veel fantasie, en zijn erg creatief. Ze dromen lekker weg en bedenken allerlei spelletjes of voeren toneelstukjes op. Ze houden van verkleden en lekker gek doen met papa.