Tiger Elise zit in isolatie met pasgeboren tweeling: ‘Zo stel je het je niet voor’

19.03.2020 09:14

Tiger Elise, bekend onder veel moeders op Instagram, zit thuis met haar tweeling. Wolf en Luca zijn nu een paar weken oud, maar ze hebben nog maar weinig bezoek gekregen.

En dat voelt best eenzaam in een tijd die je je als moeder anders voorstelt.

“Terwijl je juist wilt dat er mensen langskomen om ze te komen bewonderen, omdat je zo trots bent. Maar dat kan nu niet. Oma kan niet even langskomen om de baby’s vast te houden. Alles moet via FaceTime en dat is heel jammer”, vertelt Elise tegen RTL Nieuws.

Haar tweeling werd te vroeg geboren en toen maakten Elise en haar vriend Wouter zich al zorgen om het coronavirus. Op aanraden van de huisarts zitten ze nu in isolatie. “Die zei dat er nog maar heel weinig bekend is over de risico’s. Ze vertelde ons dat we er goed aan zouden doen om even helemaal niemand te zien. Dus ook niet onze ouders.”

Dat gaan ze nog een lange tijd volhouden, want ze willen geen risico nemen. Ook omdat ze zelf weinig slaapt na de bevalling, is haar eigen weerstand niet opperbest. Ze blijven dus voorlopig met z’n viertjes thuis. Maar zo heeft ze zich het vast niet voorgesteld, allemaal…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wolf en Luca een paar uur oud ♥️ Soms kan ik nog niet helemaal bevatten dat deze twee gewoon samen in mijn buik zaten, zo onwerkelijk en tegelijkertijd zo vanzelfsprekend ♥️ #tigertwins

Een bericht gedeeld door Elise Boers ? (@tigerelise) op

Bron: RTL Nieuws

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!