Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden kunnen zich om de kleinste dingen zorgen maken

18.03.2024 12:24

Ben jij een grote twijfelaar en kun je je om van alles zorgen maken? Lig je in bed maar te piekeren over wat er beter had gekund vandaag?

Dan ligt het misschien aan je sterrenbeeld.

Want vrouwen met deze 3 sterrenbeelden kunnen zich om de kleinste dingen zorgen maken.

Weegschaal

Met op de eerste plaats de Weegschaal. Altijd aan het twijfelen of ze het wel goed doet. Het komt ook voort uit perfectionisme en het is haar niet snel goed genoeg. Ze maakt zich druk om haar kinderen en hun gezondheid en kan in paniek raken als ze iets niet in huis heeft. Je bent snel bang: bang dat je kind ziek is, bang dat je het niet allemaal regelt als moeder. Probeer wat dingen los te laten en vaker ‘nee’ te zeggen: je kunt niet op alle vlakken in je leven zessen gooien. Het is oké als er iets even anders loopt dan gepland.

Tweeling

De Tweeling leeft ook een beetje in haar angst. Ze vind het spannend als haar kind uitvliegt: straks valt hij nog en is ze er niet? Ze twijfelt niet echt aan zichzelf, gelukkig, maar wel maakt ze zich zorgen om de toekomst van haar kinderen. Of ze wel een knappe traktatie had gemaakt. Of ze wel gezellig was dit weekend en een lieve mama was. Twijfel niet zo aan je moederschap, want je doet het hartstikke goed en niemand kan zo goed voor je kinderen zorgen als jijzelf. En je kinderen leren van hun eigen fouten, vergeet dat niet.

Leeuw

De Leeuw is een piekeraar. Het maalt ’s avonds allemaal nog na in haar hoofd. Wat had ze anders kunnen zeggen? Heeft ze zich raar gedragen bij die vriendin? Hoe kan ze dit morgen beter aanpakken? Ze piekert en twijfelt en heeft altijd zorgen aan haar hoofd. Het maakt je geen negatief persoon, gelukkig, maar je bent wel altijd op je hoede. Probeer vaak te ontspannen: dan wennen je hersenen aan meer ontspanning en rust, in plaats van altijd ‘aan staan’. Niet perfect is ook goed.