Moeders met deze 3 sterrenbeelden komen altijd te laat

16.01.2024 20:01

Haasten, rennen, vliegen: als moeder ben je druk zat. Je staat met jassen en tassen bij de deur, en dan moet er altijd nog een kind poepen. Moeders met deze drie sterrenbeelden komen het vaakst te laat.

Heus niet erg, maar ja: ook niet je beste eigenschap.

Dan weer te laat op school, dan op voetbaltraining, dan weer sjezen naar pianoles… Oeps. Toch maar eens proberen tien minuten eerder te beginnen met weggaan?

Tweelingen

Tweelingen zijn optimisten en dromers, wat maakt dat ze simpelweg de tijd vergeten en verkeerd inschatten hoe lang ze met weggaan bezig zijn. Zeker nu ze moeder zijn geworden, doen ze er eeuwig over en komen ze steevast te laat. Het erge is: het kan ze niet zoveel schelen. Dan wacht de rest van de wereld maar even. Tweelingen zijn doorgaans sociaal en genieten van interactie met anderen. Ze zijn vaak charmant, spraakzaam en hebben een vlotte babbel. Ze kletsen zich er dan ook altijd goed uit: ze komen er goed mee weg, met dat te laat zijn.

Stier

De Stier is overal te laat. Waar ze ook naartoe moeten: ze doen er te lang over. Treuzelen bij de deur, zelf nog iets vergeten zijn, terug moeten omdat ze dit en dat niet mee hebben… Kinderen die nog moeten plassen, kinderen die nog speelgoed willen pakken wat mee moet in de auto. Tja. Er zijn duizend redenen waarom de Stier niet op tijd komt. Ze zijn ook druk in hun hoofd, wat niet meehelpt. Ze zitten zo diep in hun gedachten dat ze er niet aan denken om eens wat eerder weg te gaan, zodat ze eerder te vroeg zijn dan te laat.

Waterman

De Waterman is een tikkie slecht in organiseren. Ze plannen iets te krap, waardoor ze net die vijf minuten achter de feiten aan rennen. Ze voelen zich er wel rot onder en schamen zich een beetje bij de juf, als ze weer als laatste de klas in komen rennen. Hoewel Watermannen soms als onafhankelijk kunnen worden gezien, hebben ze ook een vriendelijke en sociaal ingestelde kant. Een moeder met dit sterrenbeeld kan bekend staan om haar vriendelijkheid en openheid. Het is dan ook niet gek dat ze graag aardig gevonden wil worden, en daarom vindt ze het vervelend als ze weer ergens te laat is.