Sandra heeft 3 kinderen van 3 verschillende vaders: ‘Er wordt over me geroddeld’

18.12.2019 08:23

Dat je het leven en het moederschap niet kunt plannen en sturen zoals je het wilt, dat is duidelijk. Soms gaat het anders dan gepland, weet ook Sandra.

Sandra heeft 3 kinderen met 3 verschillende vaders, vertelt ze in een interview aan Vriendin. ‘Ik weet dat er over me wordt geroddeld’.

Haar eerste kind kreeg ze onverwacht, toen ze na een onenightstand zwanger werd. Ze werkte in de horeca en haar baas was de vader. “Ik was 23 jaar, niet heel jong, maar ik stond er wel alleen voor. Ik liet mijn baas weten waar ons avontuurtje toe had geleid, maar hij was duidelijk: als ik het kind hield, was het mijn probleem. Hij wilde er niets mee te maken hebben.”

Vreemdgaan
Levi werd geboren en ze voedde hem alleen op. “Toen Levi anderhalf jaar was, kwam ik Marcel tegen, een oud-klasgenoot. Hij pakte me in via Levi: de eerste keer dat hij bij me thuiskwam, nam hij een enorm cadeau voor hem mee. Daar was ik als moeder gevoelig voor. Bovendien wilde ik zo graag een vader guur voor mijn kind. Misschien wel té graag. We kregen een relatie en eindelijk had ik een gezinnetje. Dat onze relatie niet optimaal was, wist ik wel.” Marcel kon vaak agressief worden en bleek uiteindelijk een ander te hebben. Hun zoontje Julian was toen 4 maanden oud.

Ik ga
Toen Sandra 36 was, werd ze verliefd op de 22-jarige Bas. Hij wilde dolgraag jong vader worden. “Ik vond twee kinderen eigenlijk wel genoeg. Daarbij: drie kinderen van drie mannen? Dat was toch echt te veel van het goede! Na een jaar begon ik er toch anders over te denken. Waarom zou ik me zo laten leiden door wat anderen misschien zouden denken? Bovendien zag ik hoe graag Bas het wilde. En zo raakte ik zwanger van Fay. Bas was lief voor me tijdens mijn zwangerschap, hij was enorm betrokken.” Tocht verstikte de relatie haar. Ze wilde nu zélf weg. Maar dat is niet altijd makkelijk.

“De afkeurende blikken die ik weleens krijg als ik vertel hoe ons gezin in elkaar steekt, raken me nu harder dan vroeger. Net als de roddels erover. Dat komt omdat ik het zelf ook erg vind dat het zo is gelopen.”

Bron: Vriendin

De leukste leopard voor jou: