In samenwerking met Mama Magazine

Niet duur, helemaal hip: dankzij Primark zit je kind in knappe kleding op school

25.08.2022 08:38

Het nieuwe schooljaar gaat weer van start en dat vraagt om wat nieuwe kledingstukken. Je kind wil natuurlijk met de laatste trends meegaan. Maar omdat alles tegenwoordig wat duurder is, is het slim om te kijken waar je op kunt besparen.

Laat dat nou net die nieuwe garderobe van je zoon of dochter zijn.

Schriftjes en pennen

Want wie een beetje slim denkt, gaat even langs Primark. Daar vind je voor een euro of 11 al de leukste joggingbroeken en sweaters voor jongens, of voor meisjes een gezellig jurkje voor 8 euro. En wat dacht je van de schoolspullen zelf? Het hoeft helemaal niet duur te zijn om weer aan school te beginnen. Bij Primark vind je bijvoorbeeld notitieblokjes voor maar 1,50 euro per stuk. En die zien er te schattig uit, dat ook. A5-notitieboek ‘Smile’ met tabbladen € 2, A5-notitieboek met ringband, glitters en zwaan € 1,50, A5-notitieboek met ringband en rakettenprint € 1,50, A5-notitieboek met ringband en watermeloenenprint € 1,50. En alle etuis scoor je vanaf € 2,50, pennen zijn slechts 1 euro.

Kost weinig, staat enig

Hoe shop je nou op een verantwoorde en handige manier voor je kinderen die naar school gaan? Of het nu groep 1/2 is of voor kinderen in groep 8, dat maakt niet uit. Die kledingkast kun je met bepaalde trucs voor weinig geld vullen. Ga op zoek naar veelzijdige kleding die altijd kan, van lessen in de klas tot ravotten op het schoolplein. Met handige basics maak je de ochtendroutine op schooldagen makkelijker. Veelzijdige laagjes zijn ideaal voor in de kledingkast van je kind. Neem bijvoorbeeld jurken met prints: in de zomer staan die leuk met een paar sandalen eronder en op koudere dagen combineer je ze met een maillot, laarsjes en een vest. Zo gaan alle items langer mee dan 1 seizoen.

Comfortabel

Wat wij helemaal van deze tijd vinden, is kleding die lekker zit. Geen te strakke jeans meer waarin je kind niet lekker kan spelen. Ga voor wat wijdere en zachtere stoffen, zoals joggingpakken met gympen eronder. Sweaters en shirts heb je nooit genoeg. Hoe fijn dat je bij Primark voor een paar tientjes al volledig kunt slagen? Je maakt je kind er ongetwijfeld blij mee, met deze knappe kleding. Ga vooral even langs in de winkels, wie weet vind je ook nog iets gezellig voor jezelf… Dat mag soms best, toch mama’s? Geniet van deze bijzondere nieuwe tijd met je kinderen, voor je het weet zijn ze alweer een jaar ouder en een klas hoger…

Hoodies kosten 7-11 euro per stuk, shirts vind je al voor 2,50 euro.

Check hier alle budgetvriendelijke prijzen van Primark.

 

Bron: Primark