Moeder ligt onder vuur omdat ze haar 9-jarige kind een neuspiercing geeft

15.02.2023 08:40

In de online wereld leveren we makkelijk commentaar op een ander, blijkt. Zeker als het gaat over kinderen: dan geven we graag onze meningen. Ook op het hebben van piercings.

Het is dus geen verrassing dat TikToker Meagan Black onder vuur kwam te liggen nadat ze een clip op haar account plaatste waarin haar negen jaar oude dochter, Bella, een neusring draagt. Velen merkten op dat Meagan een slechte moeder was omdat ze haar kind zo jong een neuspiercing had laten krijgen.

De beelden van haar dochter met een piercing gingen viral en werden miljoen keer bekeken. Het commentaar stroomde binnen: ‘Je zou geen kinderen mogen hebben’. ‘Je hebt je kind verminkt voor het leven’.

Meagan heeft zelf een neuspiercing in het andere neusgat dan haar dochter. Ze reageerde op opmerkingen van andere TikTokers die zich afvroegen of er al dan niet een leeftijdsgrens was voor het krijgen van een neuspiercing, en zei dat Bella haar oren niet wilde laten piercen en in plaats daarvan voor haar neus koos. Ze vond dat als moeder goed en de winkel waarin ze het lieten doen vond het ook prima.

En dit is haar reactie

Meagan reageert met: “Dus houd de negatieve opmerkingen voor jezelf, want ze is een kind, een volkomen normaal kind dat gewoon lekker gek is, dat is alles. Ze won leerling van de maand op haar school, ze heeft het hoogste leesniveau in haar klas. De wereld is al waardeloos, dus kun je gewoon aardig zijn, ik bedoel, het is een kind.”

“Ik heb er echt geen woorden voor. Mag ze zich niet uiten? Andere mensen aan het lachen maken maakt haar gelukkig. Haar neusring maakt haar gelukkig en het doet niemand pijn, zelfs niet haar. Stop met rare dingen te zeggen. Ik heb het mooi gezegd over mijn 9-jarige kind. Het spijt me dat jouw kinderen niet grappig zijn.’

@megz_nichole217 A little Q&A #questions #openthenoor #ohiogirl #ringdoorbell #funny #nosepiercing #momanddaughter #onlyinohio #foryou #kids #illinois #pierced #judgemental ♬ original sound – Meagan Black

Bron: TikTok