Deze moeder draagt een strakke jurk naar het schoolplein en krijgt een bak kritiek over zich heen

28.03.2023 09:04

Je kunt het als moeder niet snel goed doen: er zijn altijd anderen die je bekritiseren. Dat weet ook Bella (33), moeder van drie kinderen. Ze kreeg een bak kritiek over zich heen omdat ze ’te bloot’ naar het schoolplein ging.

Ze droeg namelijk een strakke jurk en dat wordt door de medemoeders op het schoolplein niet gewaardeerd.

Bella is de laatste jaren 45 kilo afgevallen: ze voelt zich veel gezonder, fitter en ook mooier in wat ze draagt. Nu durft ze zich eindelijk te laten zien in kleding die zij mooi vindt. Haar twee dochters en zoon maakt het niets uit: zij vinden hun moeder altijd al mooi. Bella: ‘Ik sport drie keer per week en weet nu beter wat ik wel en niet moet eten. Dus ik werk er zeker voor.’ Maar dan is er die moederkritiek.

Vind ik niet kunnen

‘Wat heb je aan? Probeer je sexy te zijn voor de directie?’. ‘Je bent toch een moeder?’, klinkt het commentaar. ‘Ik vind dit heel ongepast voor op school’, zegt een ander. Bella reageert zelf: ‘Als je moeder bent betekent het niet dat je nooit meer iets aan mag trekken waarin jij je knap voelt. Ik vind deze jurken mooi bij mijn nieuwe figuur en laat dat graag zien. Moederschap houdt niet in dat je jezelf hoeft weg te cijferen in een grote trui en ik ben daar graag een voorbeeld van voor anderen’.

Het gaat om deze foto, die viral gaat:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella (@bellatrixia)

En ook haar andere outfits worden met een kritisch oog bekeken, al trekt ze zich er gelukkig niets van aan:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella (@bellatrixia)

Bron: Instagram