Mensen die geboren zijn in oktober, zijn slimmer dan anderen

03.10.2023 11:15

Is jouw kind jarig in oktober? Of ben je zelf deze maand jarig? Dan mag je ontzettend blij zijn, want je zou dan slimmer zijn dan anderen.

Wanneer je bijvoorbeeld in oktober geboren bent, ben je een late leerling en vaak de oudste van de klas.

En dat heeft educatieve voordelen. Je bent namelijk vaak dan de beste van de klas omdat je ouder bent, wat een boost kan zijn voor je zelfvertrouwen. Daardoor presteer je ook werkelijk beter.

Stand van de sterren

Het heeft wellicht ook te maken met je sterrenbeeld.

Het sterrenbeeld voor iemand geboren in oktober is afhankelijk van de specifieke datum van hun geboorte in dat maand. Hier is een overzicht van de sterrenbeelden voor de verschillende delen van oktober:

  • Weegschaal (23 september – 22 oktober): Als je tussen 23 september en 22 oktober bent geboren, val je onder het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen worden vaak geassocieerd met evenwicht, diplomatie en harmonie.
  • Schorpioen (23 oktober – 21 november): Als je tussen 23 oktober en 21 november bent geboren, behoor je tot het sterrenbeeld Schorpioen. Schorpioenen staan bekend om hun vastberadenheid, passie en mysterieuze aard.

Weten wat waar is over je eigen carrière, op basis van wat wetenschappers zeggen? Lees dan het ultieme boek over moedergeluk, Happy Mom!