Marieke Elsinga (37) deelt te lieve foto’s van bijzondere mijlpaal met zoontje Jip

11.08.2023 07:00
marieke elsinga mijlpaal

‘De dagen zijn lang, de maanden zijn kort’ is een cliché over het ouderschap en een waarheid als een koe. Zo heeft nu ook presentatrice en radio-dj Marieke Elsinga (37) ervaren. Haar zoontje Jip is alweer 9 maanden en deze mijlpaal wordt gevierd met té zoete vakantiekiekjes.

Marieke en haar gezin waren op vakantie in Italië en daar kwamen de nodige jaloersmakende kiekjes vandaan. Regelmatig deelde de radio-dj Instagram stories van heerlijk eten en drinken, uitzichten én haar gezelschap – al komen die laatste altijd onherkenbaar in beeld. Marieke Elsinga stond daar ook stil bij een bijzondere mijlpaal.

Mijlpaal Marieke Elsinga

In haar feedpost staat Marieke nu stil bij een belangrijke mijlpaal: haar zoontje Jip is precies 9 maanden. “Ik mocht je 9 maanden dragen en nu mag ik je al 9 maanden tillen. En het is heerlijk! 💙” Ze deelt daarbij een paar te zoete kiekjes van moeder en zoon. 

Zwangerschap

Marieke en haar partner Sander zijn sinds februari 2020 ‘out in the open’ in een relatie. In juni 2022 maakte ze in haar radioshow op Q-Music bekend in verwachting te zijn. Diezelfde avond meldde ze bij RTL Boulevard dat ze zwanger was van een jongetje. Toch ging haar zwangerschap niet helemaal van een leien dakje. Tijdens de zwangerschap kreeg ze namelijk enorme last van jeuk, die ook nog aanhield in haar kraamtijd. Ze schreef hier toen een ontroerende post over.

Bron: Instagram