Kim Feenstra gebruikt baby Brooklyn om weer in shape te komen

27.03.2021 10:31

Kim Feenstra is natuurlijk al jaren een topmodel met een prachtige uitstraling. Nu laat ze zien dat ze na haar bevalling van zoon Brooklyn weer helemaal fit wil worden.

En daarbij gebruikt ze haar kleintje als gewicht.

Makkelijk

‘Dumbells zijn overrated’, schrijft ze bij haar post. ‘9 kilo aan Baby Tailor is de bomb.’. Geen gewichtjes meer nodig, dus. Ze heeft er duidelijk ontzettende lol in, de combinatie van sporten en mama zijn. ‘Ik geef hem eten wanneer hij honger heeft en laat hem slapen wanneer hij moe is. Hij is een makkelijke en relaxte baby.’ Brooklyn kan volgens Kim altijd slapen en overal makkelijk mee naartoe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Kim laat haar zoontje, die ze met haar partner Stanley Tailor kreeg, nog niet echt aan de wereld zien. Ze wil dat liever nog niet, omdat ze hem nog zo ‘kwetsbaar’ vindt. Dit is de duidelijkste foto van het jochie dat ze tot nu toe heeft gedeeld:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Borstvoeding

En moeder Kim geeft met alle liefde de borst aan haar kleine vent.  ‘Borstvoeding geven is steeds minder rustig aan het worden. Ik krijg spartelende beentjes en hier en daar een onbedoelde klap in mijn gezicht.’ Kim hoopt dat ze Brooklyn totdat hij ongeveer zes maanden is, borstvoeding kan geven. ‘En anders heb ik heel erg mij best gedaan.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook
Kim Feenstra deelt aandoenlijke foto van zoontje Brooklyn

Bron: Instagram