Jongens met één van deze drie sterrenbeelden zijn het lastigst thuis

01.12.2023 09:22

Ach, je kinderen. Je hebt makkelijke dagen en je hebt lastige momenten. Natuurlijk, dat kent iedereen.

En hoe ze ook doen: je houdt toch wel van ze.

Maar al met al staat er in de sterren geschreven hoe het precies zit met het opvoeden van je kinderen. Jongens met één van deze drie sterrenbeelden zouden het lastigst zijn om thuis in het gareel te houden, zeg maar:

1. Vissen

Vanwege hun gevoeligheid kunnen Vissen de behoefte voelen om zich af en toe terug te trekken uit de realiteit en zich terug te trekken in hun eigen fantasiewereld. Daarom bereik je ze niet altijd met je argumenten en woorden. Ze luisteren niet al te graag naar gezag en hebben vaak een weerwoord. Kattenkwaad zijn ze ook dol op. Vissen worden soms als mysterieus beschouwd, en ze kunnen een diepe, complexe innerlijke wereld hebben die niet altijd gemakkelijk te doorgronden is.

2. Leeuw

Leeuwen laten zich horen. Je ziet ze rennen, vliegen, vallen en tetteren. Leeuwen staan bekend om hun zelfverzekerdheid en zelfbewustzijn. Ze hebben vaak een sterke persoonlijkheid en kunnen leiderschapskwaliteiten vertonen. Dat wil ook zeggen dat ze niet altijd zin hebben om te gehoorzamen. Ze hebben een fel karakter en zijn nooit stil in huis. Maar het is ook niet snel ongezellig, hoor. Leeuwen hebben vaak een optimistische kijk op het leven. Ze kunnen positief, enthousiast en vol levensvreugde zijn.

3. Weegschaal

Weegschalen kunnen kibbelen als geen ander. Bekvechten, ruziemaken, hun zin doordrammen… Je kent het wel. Toch kunnen ze ook voor veel lol in huis zorgen. Weegschalen zijn vaak sociaal ingesteld en genieten van interactie met anderen. Ze gedijen goed in sociale situaties en hebben vaak een groot netwerk van vrienden.

Lees ook Happy Mom van Tessa Heinhuis, de bestseller voor moeders die gelukkiger in het leven willen staan