Hilde heeft zelf 3 kinderen en wordt dan zwanger van haar eigen nichtje

18.04.2021 10:57

Een bijzonder familieverhaal: Hilde had zelf al 3 kinderen. Ze droomde ervan om ooit nog zwanger te raken. En dat gebeurde, want ze mocht nog in verwachting raken van haar eigen nichtje.

Haar broer Evan wilde namelijk dolgraag nog een 5e kind.

Droom

Maar zijn vrouw kon na 4 zwangerschappen volgens artsen beter niet meer zwanger worden. Daarom nam zijn zus, Hilde, die taak op zich. Ze werd surrogaatmoeder van haar eigen nichtje en zette dus haar eigen familielid op de wereld. Hilde: ‘Het was mijn levensdroom om ooit zoiets te mogen doen voor een ander’.

Het stel, Evan en zijn vrouw Kelsey, hebben al 4 kinderen. Agnes, Emme, Edith en Otto. Maar het gezin voelde nog niet compleet. Toen Kelsey niet makkelijk weer zwanger werd, lieten ze bij artsen onderzoek doen. Die raadden haar een volgende zwangerschap af. Vanwege haar totaalruptuur bij haar laatste kind, Otto, kon haar lichaam dat fysiek gezien niet meer aan. Toen bood haar schoonzus Hilde aan om hun kindje te dragen.

Lees ook
Geen seks, wel 2 kinderen? Marjan en Berry hebben een ‘platonisch gezin’

Kost geld

Dat gebeurde via ivf en het stel moest via advocaten alles regelen, om eventuele misverstanden te voorkomen. Het stel betaalde er ongeveer 30.000 euro voor. Hilde deed het gratis, maar ivf via een officieel ziekenhuis kost een koppel altijd geld. De eicellen kwamen van Kelsey en het zaadcelletje van Evan. Die werden via inseminatie ingebracht bij Hilde, waardoor het biologisch gezien écht niet haar eigen kind was, maar haar nichtje. ‘Het voelde geweldig om dit voor mijn broer te kunnen doen, om zijn gezin zo compleet te maken. Ik heb me geen seconde gehecht gevoeld aan het kindje in mijn buik, want ik voelde dat het niet van mij was. Ik wilde dit voor hen doen, dus het was geen moeite.

Nu heeft het gezin een gezonde dochter erbij, Eloise. Kelsey: ‘Hilde zal altijd haar speciale tante zijn’.

Bron: Daily Mail