Douwe Bob deelt foto van zichzelf met dochter Bobby Lou onder de douche

03.04.2022 12:14

Douwe Bob (29) is een paar maanden geleden voor het eerst én voor de tweede keer vader geworden: het zal je niet zijn ontgaan. Zijn vaderschap kwam namelijk uitgebreid in het nieuws, omdat hij bij 3 verschillende vrouwen 3 baby’s zou krijgen.

Zijn oudste kind is dochter Bobby Lou.

Trots

Douwe Bob is in december vader geworden van twee kindjes. Op Facebook vertelde de 29-jarige zanger dat er naast zijn dochter Bobby Lou, die hij kreeg met kunstenares Loes van Delft, nog een kindje van hem is geboren bij een andere vrouw. Wie dat precies is, is niet duidelijk. Wat zijn rol als vader daar is, ook niet. Ook kondigde hij aan dat zijn ex-vriendin Anouk in verwachting is: hij probeerde met haar jarenlang een kind te krijgen, maar tevergeefs. Nu bleek het op een verrassend moment toch raak. Ze verwachten samen een zoon. Met dochter Bobby staat hij heerlijk te douchen, zo is te zien op zijn meest recente Instagramfoto:

Geef er geen zak om

Douwe Bob noemde de zwangerschap van zijn ex-vriendin donderdag in RTL Boulevard ‘onorthodox en misschien niet zoals het heurt’. Toch is hij naar eigen zeggen heel blij en gelukkig. ‘Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen.’ Ondanks alle kritiek die hij over zich heen kreeg van mensen die het ‘idioot vinden’ dat hij drie kinderen krijgt, trekt Douwe zich daar weinig van aan. Zo deelde hij dat eerder in een foto waarop te zien is hoe hij drinkt uit een beker met ‘hoeveel fucks hij om die haters geeft’. Die mok blijkt dan leeg te zijn, ofwel: hij geeft er geen zak om.

Bron: Instagram

In samenwerking met Mama Magazine