Doneeractie voor ongeneeslijk zieke Milan (8): ‘We hebben geen idee hoe we ooit verder moeten zonder hem’

21.01.2023 14:30

Als je kind ernstig ziek blijkt te zijn, dan staat het leven stil. Niets doet er nog toe. Het is het ondenkbare scenario wat je als vader en moeder niet wilt kennen. Je kind gaat de ziekte niet overleven. Hoe ga je dan verder?

Momenteel is er een doneeractie gaande voor Milan (8 jaar) uit Leerdam. Milan is ongeneeslijk ziek en zijn ouders hopen met de doneeractie zijn laatste wensen te kunnen vervullen. Alle hulp is welkom.

Het verhaal van Milan

‘Onze zoon was 4 jaar toen hij een hersentumor Medulloblastoom bleek te hebben. Na een operatie, 31 bestralingen en een jaar chemotherapie was hij schoon. Intens gelukkig waren wij, de ergste momenten leken voorbij. We durfden langzaam weer een beetje naar de toekomst te kijken. Elke controle mri waren wij doodsbang voor slecht nieuws, en die angst werd op 10 januari 2023 werkelijkheid. Ons mannetje is in december 8 geworden en nu blijkt 2,5 jaar na de behandelingen de kanker terug te zijn. Met grote pijn in ons hart hebben wij te horen gekregen dat ze niks meer voor hem kunnen betekenen. Wij gaan onze zoon en Lizzy (2jaar) haar broer verliezen. We zijn kapot van verdriet en hebben geen idee hoe we ooit verder moeten zonder ons allerliefste mannetje💔😭

Milan is een hele positieve, lieve, behulpzame, vrolijke jongen. Zo had hij later graag piloot willen worden en wist hij zeker dat hij later met mama en Lizzy zou gaan trouwen. Met zijn gezellige aanwezigheid is ieder moment een feestje, van theaters, musicals tot thuis de stoelendans… alles met hem is fantastisch.

Wij willen Milan in zijn laatste maanden alles geven waar hij gelukkig van wordt… dat zijn vooral heeeel veel ballonnen, knuffels en cadeautjes. Maar willen wij ook graag zijn grotere wensen uit laten komen.

Zo hopen wij dat wij in deze korte tijd al Milan zijn wensen in vervulling kunnen laten gaan en wij prachtige foto’s, filmpjes en herinneringen kunnen maken.

Zijn wensen:

* een privé vlucht in een vliegtuig of helikopter zodat hij zijn piloten diploma kan halen.

* Met zijn grote liefdes mama en Lizzy trouwen.

* Naar Disneyland Parijs omdat hij dat 4 jaar geleden zo magisch mooi vond en om Mickey mouse nog een keer te knuffelen.

* Naar Curaçao & met dolfijnen zwemmen. Een laatste vakantie met het gezin waarbij Milan nog lekker onbezorgd met zijn zusje in het zand kan spelen en met zijn lievelings dier kan zwemmen… 💙❤

Wij hopen in deze korte tijd en zolang Milan er nog toe in staat is vele mooie herinneringen te kunnen maken als gezin.’ Er is inmiddels al 28.000 euro gedoneerd.

Bron: doneeractie.nl