Dit jaar in mei, juni of juli zwanger? ‘Dan krijg je volgens de Chinese kalender een meisje’

24.04.2021 11:39

Volgens de Chinese kalender kun je een beetje timen en weten wat het geslacht van je baby wordt. Of je een zoon of dochter krijgt, is namelijk allemaal afhankelijk van je leeftijd én de maand waarin je bevrucht raakt.

Het toeval wil zo zijn dat er dit jaar extra veel kans is op zwanger worden van een meisje.

Grote kans

Zeker in de maanden mei, juni en juli worden er extra veel meisjes ‘gemaakt’, volgens de kalender. Dat geldt met name voor moeders tussen de 28 en 36 jaar. Vorig jaar was er juist meer kans op een jongetje. Voor de maanden augustus, september en oktober is er ook nog meer kans op het zwanger worden van een meisje. Dat geldt met name voor vrouwen tussen de 30 en 35 jaar.

Lees ook
Je cravings voorspellen het geslacht: zin in zoet betekent dat je een meisje krijgt

Astrologie

De Chinese astrologie is gebaseerd op numerieke technieken. Hierbij wordt niet gekeken naar de posities van de zon, de maan en verschillende planeten. En als je denkt dat het klinklare onzin is? Ga het zelf maar even narekenen. Volgens sommigen is deze geslachtskalender voor 90% betrouwbaar. Je zou als echte expert ook je eigen leeftijd met 9 maanden terug moeten rekenen, omdat Chinezen een leeftijd beginnen te tellen op het moment dat een baby gemaakt wordt.

check hier het hele schema en plannen maar:

Bron: BlijGezond