Bij deze 5 sterrenbeelden is de kans op een vechtscheiding groot

28.01.2023 09:06

Het liefst denk je er niet over na, een scheiding. Maar het kan altijd gebeuren. Je relatie loopt niet meer goed en je kiest ervoor om te scheiden. Soms kan dit op een vredige manier, maar soms kan het uitlopen tot fikse ruzie. 

Met deze sterrenbeelden is de kans op een vechtscheiding groter.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Ben jij een Leeuw? Dan heb jij meestal een groot ego en een hoop trots. Wanneer de relatie verbroken wordt zal de Leeuw dit niet in de koude kleren gaan zitten. En leeuw is erg strijdlustig en dit kan nogal wat conflict opleveren. De meeste Leeuwen zullen tijdens de scheiding gaan vechten voor hun principes.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een Stier laat zich niet zomaar van alles wijs maken. Sterker nog, in de meeste gevallen kan een Stier erg koppig zijn. Stieren zitten graag op de feiten en laten zich niet zomaar gek maken. Veel ruimte voor compromissen sluiten zal een Stier niet bieden. Dit kan er voor zorgen dat de scheiding niet vlekkeloos verloopt.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Boogschutter is niet per se een confrontatie gericht sterrenbeeld. Wel is verandering voor een Boogschutter erg vervelend. Daarom zal het loslaten van een partner niet makkelijk zijn. Levert dit ruzies op? Dat hoeft niet het geval te zijn. Wel kan het voorkomen dat een Boogschutter gebruik gaat maken van sabotage. Een Boogschutter zit erg in het gevoel en daarom is het belangrijk dat de relatie niet gevoelloos wordt afgesloten.

Deze drie sterrenbeelden zullen een scheiding moeilijker kunnen accepteren. Toch zijn er ook sterrenbeelden die hier minder moeite mee hebben.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Het sterrenbeeld Schorpioen kan vrij intens zijn. Toch zal dit sterrenbeeld tijdens de scheiding niet opzoek gaan naar ruzie. Wat wel voor kan komen is dat Schorpioen zich onverschillig gaat gedragen. Als het klaar is, is het voor een Schorpioen ook echt klaar. Hij of zij wilt dan niks meer van je hebben.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Voor het sterrenbeeld Ram is het emotionele aspect het allerbelangrijkst. Wie wat krijgt is helemaal niet meer relevant. Uit elkaar gaan is al vervelend genoeg, en een Ram wilt dit op een zo’n prettig mogelijke manier afsluiten.

Bron: libelle.nl