Annemarie Keizer deelt eerlijk bericht over gebroken nachten met baby Joa: ‘Wat is er toch met jou?’

16.06.2022 13:06

Annemarie Keizer deelt een emotioneel bericht op Instagram. Ze krijgt er inmiddels duizenden lieve reacties op. Want baby Joa slaapt niet en heel moeilijk, en huilt veel.

Zo schrijft de radeloze Annemarie dat ze inmiddels vreest voor de nachten. Al wekenlang huilt de kleine Joa. “Ons lieve mannetje. Wat is er toch met jou? Kon je het papa en mama maar vertellen. We willen je zo graag helpen. Jouw enige manier is huilen. Zoveel tot je kleine keeltje helemaal schor klinkt.’

Ik weet het niet meer

Ze legt verder uit wat er aan de hand is met Joa: ‘Je strekt je kleine lichaampje. Je hebt pijn. We zullen er alles aan blijven doen om je te helpen, en uit te zoeken waar je zo’n last van hebt. Een traan biggelt over mijn wang. Mama vindt het moeilijk om jou zo te zien, en is zelf ook uitgeput. Wanneer ik mezelf iets te fel afvraag waarom je toch huilt schrik ik van mezelf. Jij wilt dit ook niet, lief hummeltje.

Als ik je eindelijk in slaap heb gesust, lig je bij mij, zodat we allebei wat kunnen rusten. Totdat je gehuil weer klinkt, en alles weer opnieuw begint. Ook deze nacht heb ik weer elk uur gezien op de klok. Met jou op mijn arm loop ik door de kamer. Sussend. Je wordt elke dag zwaarder, zo lijkt het. Ik kijk door het raam naar buiten. Een schemerige lucht. De vogeltjes beginnen te fluiten.

De vroege ochtend is weer aangebroken.
De nacht dat het beter zal gaan zal ongetwijfeld komen.
Vannacht misschien?’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Lees ook
Vrouw met huilbaby krijgt spontaan briefje van buurvrouw: ‘Ik ga wel wandelen’

Bron: Instagram