Amber krijgt kritiek over zich heen omdat ze haar 16-jarige zoon ’te klef knuffelt’

06.06.2024 20:55

Als je trots bent op je kind, dan vier je dat samen. En sommige ouders doen dat met knuffelen. Amber krijgt online kritiek over zich heen omdat ze haar 16-jarige zoon te innig zou knuffelen, volgens sommigen.

Haar zoon Brixton had net een wedstrijd gewonnen met zijn football team.

Na de winst was zijn moeder zo blij, dat ze in zijn armen sprong. De beelden van dit happy moment deelde ze later op social media, maar daar vinden volgers er wat van. ‘Jullie lijken wel een stel, niet echt een moeder-zoon-band, dit. Het ziet er op een bepaalde manier raar uit.’ Als tekst schreef ze bij haar foto: ‘Deze jongen heeft voor altijd mijn hart’. Veel volgers waren in de war: was dit nou haar partner of haar zoon?

Sommige volgers gingen wel heel ver met hun commentaar: ‘Je randt hem bijna aan! Ik bel de lijn voor grensoverschrijdend gedrag’. ‘Je bespringt je eigen kind toch niet zoals een geliefd stel?’.

Reactie van haar zoon

Brixton heeft gereageerd op de ophef. ‘Mijn moeder is mijn held. Ik gaf haar een knuffel na de wedstrijd en ik tilde haar op, ze ‘sprong niet op me.’ Mijn moeder is mijn hele wereld de enige persoon geweest die er voor mij was.

‘Ik ben opgegroeid met een alcoholische vader die gewoon kwam en ging wanneer hij wilde, hij was geweldig als hij nuchter was, maar dat was hij niet, hij was gewoon zo donker en anders. Hij kwam nooit opdagen bij een van mijn games of iets dergelijks. Mijn moeder is bij elke game geweest.

‘Mijn vader pleegde vorig jaar zelfmoord en dit jaar heb ik mijn nummer gewijzigd in 44, dat is zijn sterfdatum (4/4/21). Het was de eerste keer dat ze mij het rugnummer persoonlijk zag dragen, dus ze was duidelijk erg emotioneel, en ik ook. Het wsa een liefdevolle knuffel.’

Amber reageert ook: ‘Als je denkt dat er iets mis is met een jongen die zijn moeder wil vasthouden na een behoorlijk intense voetbalwedstrijd, vraag jezelf dan af ​​wat er in vredesnaam met je aan de hand is, waar je gedachten naar toe gaan.”