In samenwerking met Mama Magazine

Alles om van de feestdagen een succes te maken vind je bij Primark

17.11.2022 16:40
primark

Het feestseizoen staat voor de deur: de tijd van gezelligheid en samen zijn. Bij Primark heb je alles om van de feestdagen een succes te maken. 

Van lounge tot Party kleding voor het hele gezin. Of liever met het gehele gezin in matching PJ’s, Primark heeft het. Ook alle leuke spullen om je huis in feeststemming te brengen. Primark is voor iedereen, goed voor je portemonnee. De kerstcollecties van Primark zijn nu te koop in de winkels in Nederland!

Primark nachtmode

Bij Primark heb je allerlei vrolijke en feestelijke nachtmode voor jong en oud, ook voor baby’s en je viervoeters. Misschien is helemaal over de top in een glitter and glamour outfit niks voor jou. Maar dan kun je als gezin ook gaan voor matchende kerstpyjama’s, lekker comfy en toch in de kerstsfeer. Dit mag eigenlijk niet ontbreken in je kast, het maakt niet uit of je hem kerstochtend draagt, tijdens een filmmarathon, of aan het kerstdiner. Tegenwoordig kan echt alles en is niks te gek. Maar met het hele gezin in de kerstpyjama’s lopen geeft meteen een warm en feestelijk gevoel. Van traditionele ruitjes tot sets met je favoriete kerstfiguren. En hoe leuk dat je zelfs kunt matchen met je viervoeter? Ze hebben echt aan iedereen gedacht.

primark

Primark feestcollectie

Maar veel van de mensen zullen wel houden van een over de top feestoutfit. Of je nou gaat voor een glitteroutfit of een zwoele outfit, alles is mogelijk. Primark heeft een feestcollectie in samenwerking met de Spaanse actrice en model Paula Echevarría. De items zijn opvallend, waardoor niemand je straal voorbij zal lopen. Van fluwelen items tot glitter en bling, alles heeft een luxe en mooie uitstraling.

Primark kerstversiering

Naast geweldige mode voor geweldige prijzen voor het gehele gezin, is er ook kerstversiering en decoratie om je huis nog meer sfeer en warmte te geven. Van kerstkransen met kunstdennennaalden, tot huisjes, tot kaarsen en noem het allemaal maar op. Er is enorm veel aanbod om je huis op te vrolijke tijdens deze kille, koude en donkere dagen

In samenwerking met Mama Magazine