Kus en knuffel: vrouwen met déze 5 sterrenbeelden zijn de klefste moeders

18.02.2020 14:56

Je kind is o zo schattig, dat je hem of haar soms wel kunt opeten. Of tienduizend kusjes wilt geven. Of de hele dag wilt knuffelen en niet meer wilt loslaten.

Ja: de ene moeder blijkt een stuk kleffer te zijn dan de andere moeder. En dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld.

Vrouwen met een van deze 5 sterrenbeelden zouden namelijk de klefste en plakkerigste moeders zijn van allemaal:

 1. Vissen
  Moeders die Vissen zijn, zijn erg aanhankelijk en aanhalerig. Ze pakken hun kinderen vaak lekker stevig vast en niemand gaat slapen zonder een kus van mama.
 2. Kreeft
  Je bent een ultieme moeder: je bent gevoelig, toegewijd en je zorgt graag voor anderen. Je hecht veel tijd aan goede relaties met je kinderen en bent hun vertrouwenspersoon. Iedereen mag bij jou aankloppen voor een knuffel of kus.
 3. Weegschaal
  De Weegschaal legt alles graag uit aan het kind: waarom de lucht blauw is en de wolken wit zijn. Je zorgt met alle liefde en je bent graag bij je kinderen. En daar laat je veel voor: je bent daarom een ware mama, omdat je mama zijn zo fijn vindt. Kom maar door met al die kusjes.
 4. Leeuw
  De Leeuw steekt ziel en zaligheid in het moederschap en organiseert het ene na het andere knalfeest. Je kinderen mogen gezien worden en jij ook, als moeder. Je bent trots op je rol als moeder en je pakt elke kans aan om je sensitieve kant te laten zien aan je kroost. Ze mogen altijd bij je uithuilen – jij geeft ze zo weer positieve energie mee. Even een knuffel van mama – en weer dóór.
 5. Tweeling
  Je bent creatief, veelzijdig, enthousiast en altijd geïnteresseerd in het leven van je kind. Daarom komt je kind vaak naar je toe voor wat geborgenheid. Je leert je kinderen graag over de wereld en je laat zien dat thuis altijd een veilige haven is. Thuis is er altijd even tijd voor een knuffel, een plakzoen of een aai over de bol.

Bron: Mediumchat

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram! 

In samenwerking met Mama Magazine