Zoontje Chantal Janzen verrast zijn vader en moeder in de vroege morgen híer mee

28.04.2020 13:45

Bobby, de zoon van Chantal Janzen en haar man Marco, is al aardig muzikaal op zijn 2-jarige leeftijd.

Wat een klein boefje is het toch, die eerlijk waar om op te eten is zo schattig.

De jongen maakt zijn ouders namelijk wakker met een mooi liedje. En dat is geen standaard kinderlied. ‘Zo werden wij vanochtend vroeg wakker gemaakt. Geluid aan, hard. Goeiemorgen allemaal!’ zegt moeder Chantal bij het clipje waarop haar zoontje ‘We Will Rock You’ van Queen zingt.

Dat nummer kent hij volgens zijn moeder via zijn grote boer James. ‘Geen credits overigens voor ons als ouders, dit is de muzikale smaak/invloed van zijn broer James’, aldus de presentatrice. En die roept hij dan ook in bed. ‘Sjees’, zegt hij. En papa roept hij ook. Chantal kan het niet laten om een grap te maken. ‘Dat niemand nu denkt dat hij een papa heeft die Kees heet’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo werden wij vanochtend vroeg wakker gemaakt. Geluid aan, hard. Goeiemorgen allemaal! ?❤️ ‘We will, we will rock you’???Geen credits overigens voor ons als ouders, dit is de muzikale smaak/invloed van zn broer James?? En daarna zegt ie trouwens ‘papa’ en ‘James’ (djees). Ja ik zeg t maar even voordat jullie denken ‘Wie is Papa Kees’. #queen #wewillrockyou #thatsthespirit #neemhetmeevoordezedagmensen?? ??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Hier vind je de leukste en zoetste mama-kettinkjes, met een letter M of met het woord ‘mama’ erin:

Bron: Instagram

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!