Zo ziet Lío, het 3-jarige zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes er nu uit

14.02.2022 11:31

Jorik Scholten, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Kleine, is in opspraak nadat beelden van mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes rondgaan. Roddelinfluencer Yvonne Coldewijer deelde de schokkende beelden.

Op de videobeelden is te zien hoe het stel ruziemaakt en daarna hoe Jorik Jaimie uit de auto trekt en vervolgens met haar hoofd tussen de deur klemt. Vreselijk. Jorik zou opgepakt zijn wegens mishandeling, hoe het met Jaimie gaat? Ze reageert via Instagram kort: ‘Ik ben oké’. Zoon Lío was op het moment van de mishandeling niet in de auto, maar binnen in huis. Dat meldt Yvonne Coldewijer.

Geen reactie

De advocaat van Lil Kleine, Nienke Hoogervorst, heeft het ANP laten weten niet te willen reageren. Het management van Lil Kleine liet zondag aan Shownieuws weten de beelden te hebben gezien. “Het management van Jaimie en Jorik heeft nauw contact met beiden en zal later met een nadere verklaring komen. Tot nader order zal er geen commentaar worden gegeven. Voor nu vragen wij het gezin met rust te laten.”

Samen hebben ze een zoontje, Lío. Hij werd op 9 juni 2019 geboren, met als officiële naam: Lío Zion Vaes Scholten. Hiermee wordt duidelijk dat het jongetje zowel de achternaam van zijn moeder als van zijn vader zal dragen. “Een legende is geboren”, schreeft de rapper toen bij zijn foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

Zo ziet de schattige knul er nu uit:

Ook Jorik deelt foto’s van zijn zoon op social media. Foto’s van Jamie en Jorik samen zijn overal verwijderd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

Bron: Instagram