Zo ziet de vrouw van Marc Overmars eruit

08.01.2022 09:39

Marc Overmars is al jaren een grote man achter het succes van Ajax. Momenteel is hij behoorlijk in het nieuws, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Marc Overmars stuurde dickpics en seksueel getinte berichtjes naar vrouwelijke collega’s binnen Ajax. 

“Ik schaam me kapot”, liet Marc Overmars weten in een persbericht. “Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag. En hoe dit op anderen is overgekomen. Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk. Daardoor voelde ik opeens een enorme druk.”

Vreemdgaan

Maar wie belazert hij eigenlijk? Sinds 2013 is hij getrouwd met Chantal van Woensel, ze trouwden eind mei op Kasteel De Cannenburch in Vaassen. Samen hebben Marc en Chantal twee zonen, Nick en Frenkie.

Chantal van Woensel is de vrouw van Marc Overmars, ze is voormalig Miss Nederland. Ze heeft als enige Miss haar eigen postzegel:

In het persbericht van Ajax over zijn vertrek laat Overmars weten dat hij nu veel op te lossen heeft thuis in Epe: “Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten.”