Dit is Adele’s 11-jarige zoon Angelo

16.02.2024 18:43

Wereldster Adele heeft een elfjarige zoon, Angelo Adkins. Hij is inmiddels 11 jaar oud (geboren in oktober 2012) en is bijna nooit in de media te zien. Jammer, want het jochie is té schattig. En: hij is een exact kopie van zijn world famous moeder.

Adele deelt bijna nooit foto’s van haar kleine man, die haar achternaam heeft en niet die van zijn vader. Dat zal ze bewust doen, omdat ze zo intens bekend is wereldwijd. Ze wil niet dat hij wordt lastiggevallen door paparazzi en overal met zijn gezicht te zien is. Maar natuurlijk zijn fans razend benieuwd naar het jongetje en hoe Adele het moederschap precies ervaart.

Dicht bij elkaar wonen

Adele en haar ex Simon Koneckide, de vader van haar jongen, wonen wel nog tegenover elkaar. De ex-geliefden wonen in Los Angeles tegenover elkaar om zo samen de zorg te dragen voor hun kind, meldt People.

“Ze doen wat het beste is voor Angelo”, vertelt een ingewijde. “Haar zoon is haar hele wereld.”

De 32-jarige zangeres geniet van de extra tijd thuis die ze door de coronacrisis heeft. “Ze helpt Angelo met zijn huiswerk en kookt. Ze heeft het momenteel prima naar haar zin als huismoeder.” Ze verwent hem overigens nooit, hoe rijk ze ook mag zijn. “Ik ben me er erg van bewust dat ik een kind heb, en ik wil niet dat hij een van degenen is die opgroeit met zoiets van: ‘Chauffeur, chauffeur! Ik heb geen schone kleren!’ Nou, heb je ze gewassen?’ Ik wil echt niet dat hij zo opgroeit. Ik ben me er heel bewust van.”

Adele’s zoon Angelo

Maar zó ziet zoontje Angelo er dus nu uit:

Afgevallen

Adele is de laatste tijd veel in het nieuws, omdat ze tientallen kilo’s is afgevallen. Sommige fans noemen haar dan ook ‘onherkenbaar’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Adele en Simon in andere tijden:

Lees ook
Adele is 44 kilo afgevallen en deelt eerste foto van resultaat

Bron: Twitter