Zo zien de vier kinderen van de hoofdrolspelers van Friends er nu uit

07.11.2023 12:08

Met het overlijden van Matthew Perry staat de wereld even stil: Friends is niet meer. Althans, niet meer met alle zes de grote sterren.

Monica, Chandler, Phoebe, Joey, Rachel en Ross: een einde van een tijdperk, lijkt het. De zes iconen zullen nooit meer samenkomen voor een reunie. Friends is een van de populairste tv-series ooit. De serie, die liep van 1994 tot 2004, gaat over zes hechte vrienden die samen in een appartementencomplex in New York wonen.

Matthew Perry speelde tien jaar lang de rol van Chandler: dat kon hij als geen ander. Toch bleef hij in zijn leven erg ongelukkig. Hij dronk veel en gebruikte drugs: als verslaafde had hij veel zorgen en leefde hij ongezond. Hij mocht maar 54 jaar worden. Zijn medespelers hebben gereageerd op zijn overlijden. “We zijn allemaal kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen castleden. We zijn een familie”, luidt de verklaring van de vijf. “Er is zoveel te zeggen, maar nu nemen we een moment om te rouwen en dit gigantische verlies te verwerken.”

Geen kinderen, wel kinderen

Matthew trouwde nooit en werd geen vader. Jennifer Aniston, Rachel, werd geen moeder. De andere vier hoofdrolspelers van Friends hebben wel kinderen.

En die zien er nu zo uit:

David Schwimmer, die Ross speelt in Friends, heeft een dochter met zijn ex Zoë Buckman. Cleo is nu 12 jaar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman)

Matt LeBlanc, die Joey Tribbiani speelt, deelt de 19-jarige dochter Marina Pearl met zijn ex-vrouw Melissa McKnight:

De zoon van Lisa Kudrow heet Julian. Lisa, die Phoebe speelde in de serie, was in seizoen 4 echt zwanger en daarom werd er in de serie bedacht dat zij surrogaatmoeder werd van haar broer. Julian is nu 24 jaar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

En Monica, ofwel Courteney Cox, kreeg een dochter Coco, die nu 18 jaar. Ze kreeg haar met haar ex David Arquette – en Jennifer Aniston is haar peettante:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)