Yolanthe samen met Xess in loeistrakke jurk: ‘Vandaag is blauw’

10.02.2021 20:05

Yolanthe is dolgelukkig met haar zoontje Xess Xava en de twee zijn dan ook onafscheidelijk. Ze deelt een nieuw lief kiekje van zichzelf met haar kleine man.

‘Vandaag is blauw’, schrijft de presentatrice en actrice bij haar foto.

Knappe mama

Te zien is hoe Yolanthe is gehuld in een loeistrakke blauwe jurk en haar zoon Xess op haar schouders ontzettend vrolijk lacht. Ook deelt de blije mama een lief filmpje van haar kletsende knul. ‘Wat wordt hij groot’, klinkt het massaal op Instagram. Ook kunnen sommigen niet geloven hoe goed Yo er uit ziet: ‘Had ik maar zo’n figuur’, zeggen sommige fans dan ook hoopvol.

Eerder deelde Yolanthe al deze uitdagende foto waarop haar afgetrainde figuur ook prachtig naar voren komt:

Een tweede kindje

Over haar scheiding met Wesley Sneijder is Yo eerlijk geweest.  “Het kón gewoon niet meer. Mijn hart is echt gebroken. Nu pas besef ik hoe gevaarlijk het eigenlijk is om jezelf volledig aan een ander te geven”, aldus Yolanthe. “Nadat Wesley en ik uit elkaar gingen, lag ik letterlijk op de grond van verdriet.” Toch hoopt de BN’er ooit nog eens moeder te mogen worden. Ze hoopt op een broertje of zusje voor Xess. “Ik heb altijd gedroomd van een groot gezin. Misschien omdat ik zelf ook uit zo’n gezin kom. Mijn zussen en broers zijn ook mijn beste vrienden”, vertelt ze erover. “Zo groot als mijn familie zal het alleen nooit meer kunnen worden. Het zou een droom zijn om op een dag nog eens mama te mogen worden.”

Lees ook
Yolanthe deelt nieuwe foto met zoon Xess, maar fans vinden haar ‘te afgetraind’

Bron: Instagram

In samenwerking met Mama Magazine