Yolanthe knapper dan ooit in doorschijnende galajurk

27.09.2021 14:52

Yolanthe is al jaren moeder van zoon Xess Xava en deelt regelmatig foto’s van haar privéleven op social media. De laatste foto die ze deelt, zorgt voor een stormloop aan positieve reacties.

Want wat ziet de presentatrice en actrice er weer beeldschoon uit.

Langer

Yolanthe straalt in een prachtige lange galajurk, in het geel. Het is een doorschijnende, sexy jurk met een diep decolleté – zoals alleen zij die kan dragen. En mocht je denken, wat is ze lang. Dat klopt: ze staat op een beeld.

Lees ook
Yolanthe overladen met complimenten na foto van zoontje: ‘Hij lijkt steeds meer op jou’

Gescheiden

Yolanthe droomt al jaren van een groot gezin hebben. Nu ze weer single is en niet langer samen is met de vader van haar zoon Xess, lijkt die droom verder weg. Toch staat ze achter die keuze, hoe lastig het ook is voor haar zoon. ‘Je kunt beter vreedzaam uit elkaar gaan dan strijdend bij elkaar blijven, daar ben ik van overtuigd. Maar natuurlijk had ik het hem zo gegund dat het net even anders was. Daar kan ik soms best even verdrietig over zijn.’

Daarnaast is een echte powervrouw, die nu weet waar ze voor staat. ‘Het sprookje van de prins en de prinses, die nog lang en gelukkig leefden, is niet altijd realiteit. Als ik ooit een dochter krijg, zal ik haar er meer bewust van maken dat het in eerste instantie draait om haar eigen geluk en zelfliefde’.

Haar grote liefde Xess:

Bron: Instagram