WINNEN! De fijnste alles-kan-erin-tas: win deze oud-roze mom bag t.w.v. € 29,95

01.07.2020 08:24

Altijd fijn, een tas waarin alles past wat je mee wilt nemen. Bij Oebanana weten ze precies wat je als moeder nodig hebt.

Een leuke, hippe tas met een mooie kleur, maar waar wél alles in past. Luiers, spenen, hydrofiele doeken, flesjes, kolfapparaten… Noem het maar op. Alles kan hier precies in.

Wij mogen 1 heel fijn exemplaar van de leukste webshop voor mini’s weggeven. Bij Oebanana vind je namelijk de allerleukste items voor in je baby, van slabbetjes, tot aan knuffels en speenkoorden. Of wat dacht je van die prachtige Aankleedkussenhoezen in een trendy roestkleur, in legergroen of zachtroze? Precies wat jouw baby-outfit helemaal cute maakt. De tas die we weg mogen geven is in de kleur oud-roze (Dusty Pink) en is van Oebanana en kost normaal 29,95 euro. Hoe je kans maakt om deze tas thuisgestuurd te krijgen?

Volg @tessaheinhuis op Instagram en laat je reactie achter onder deze post.

Op 7 juli 2020 maken wij de winnaar bekend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het moederschap is echt niet alleen maar zoet, gezellig en lieve filmpjes in je Stories delen. De nachten waarin ik om 4 uur in het bed van m’n dreumes klim om hem stil te krijgen, die film ik niet. De momenten dat ze allebei tegelijk huilen, alle knuffels uit bed gooien en niet gaan slapen, zet ik niet op social media. Met een Coconut Creme filter lijkt het voor anderen allemaal easy, maar geloof me: ik vind het soms óók ontzettend zwaar. Als ze ontroostbaar zijn, als je niet weet wat er is en ze niet rustig worden in je armen. Als je moe bent na een dag werken en toch weer uit bed moet. Als een vriendin vraagt waarom je zo weinig tijd hebt om af te spreken. Daarom vind ik Instagram soms lastig. Wat je niet ziet, is er soms wel. Ook ik ben onzekerder na een tweelingzwangerschap, en niet al die kilo’s zijn zomaar verdwenen. Ook ik mis soms de spontaniteit van vroeger, het makkelijke aan jezelf denken van toen. Maar dat delen we niet op Instagram. En als je het wel eerlijk zegt, dan krijg je weer: ja maar het is toch ook het mooiste wat er is, moeder zijn? Zeker. Zonder twijfel. Eén kus in het babynekje van mijn jongens en ik ben gelukkig. Maar het moederschap is ook het meest intense, denk ik dan wel. En het is fijn om dat eerlijk te zeggen, want kijk je alleen naar de buitenkant, naar de happy sunkissed foto’s, dan lijkt het vaker of iemand alles heeft wat jij wilt. Terwijl we toch echt allemaal, zonder filter, hetzelfde zijn, als moeders. Toch? ? #eerlijkverhaal #moederschap #moederzijn ? @amayzine

Een bericht gedeeld door TESS | TWINMOM | MAMA MAGAZINE (@tessaheinhuis) op

Wie weet maken we jou straks blij!

Bron: Oebanana Mini Musthaves

De stoerste kinderkleding voor jouw kids: