WIN! Meegroeifietsje van Vici t.w.v. € 289,-

22.06.2023 15:23
vici

Zodra kindjes leren lopen, is een loopfiets perfect speelgoed. Wat een beetje zonde is aan zo’n loopfiets, is dat je er niet heel lang mee doet. Dat vonden ze bij Vici ook, en daarom hebben ze een meegroeifiets ontwikkeld. De Vici’s (inderdaad, fietsie) zijn voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar en groeien moeiteloos mee met kinderen. 

Met de Vici meegroeifiets ga je van stappen naar trappen – letterlijk. Het is een loopfiets die heel gemakkelijk kan worden aangepast van lage, naar hoge loopfiets (door het frame om te draaien) en daarna naar trapfiets (door de trapmodule te bevestigen). Kinderen maken hierdoor op hun vertrouwde fiets eenvoudig een volgende stap, waardoor ze sneller leren fietsen. Omdat ze met meer vertrouwen op de fiets stappen, kunnen ze in veel gevallen het fietsen met zijwieltjes overslaan.

Winnen? Dat kan!

Mamamagazine mag een Vici t.w.v. € 289,- weggeven. In welke kleur? Dat mag je zelf weten! De variaties zijn: stoer blauw, vintage roze, brandweer rood, vintage groen, zonnig geel en vintage blauw. Met dit fietsje leert jouw kind tussen de 1 en 5 jaar sneller, veiliger en prettiger fietsen. En eh: hij is lichtgewicht, dus ook nog eens makkelijk mee te nemen naar andere plekken én de fietsjes zijn hartstikke mooi om te zien! Perfect voor je aankomende zomervakantie.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vici | Meegroeifiets (@vici.bike)

Zó doe je mee aan de winactie

Meedoen aan de winactie is simpel. Laat hieronder je e-mailadres achter en dan wordt er contact met je opgenomen. We maken de winnaar op 29 juni bekend. Als je hebt gewonnen, kun je je gewenste kleur doorgeven.