In samenwerking met Mama Magazine

Win een warme en zachte teddy draagzak van ByKay (t.w.v. € 179,95)

18.10.2022 09:17
dsc04391

De koude dagen komen er weer aan en hoe fijn is het dan om een warme en zachte draagzak te hebben voor je baby. Het werkt enorm makkelijk en snel. Het is veilig en je baby is veilig bij je in de buurt met het gezichtje naar je toe.

De mooiste draagzakken die niet alleen ergonomisch zijn maar ook betaalbaar, zijn die van ByKay. En wij mogen een prachtig exemplaar aan een lezeres van Mama Magazine weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je mailadres hier achter te laten.

Hiermee geef je Mama magazine en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

That’s it.

Draagzak ByKay

Het gaat om de Click Carrier Classic draagzak met click-systeem van ByKay. Het is van goede kwaliteit Ribbed Velvet en Chocolat Brown. De draagzak is van binnen de kleur taupe en van buiten de kleur chocolade bruin.

Dit is alle informatie over de draagzak die je wilt weten:

  • De Click Carrier Classic van ByKay is een ergonomische, comfortabele draagzak van babyvriendelijk katoen met clips. Je draagt deze babydrager op buik, heup of rug en is zonder hulp om te doen.
  • De organic lijn is uniek en bevat naast een prachtige Rib Velvet draagzak (voor alle seizoenen), ook Herfst & Winter items van teddy. Het vegan ‘leren’ label is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en de verpakking is uiteraard van gerecycled karton.
  • De Click Carrier Classic heeft een buikband welke omgerold kan worden, zodat het rugpand korter gemaakt kan worden voor pasgeborenen. Dit systeem is makkelijk in gebruik, ziet er geweldig uit en is geschikt van newborn tot +/- 2 jaar. De babydrager wordt geleverd inclusief bevestigingsgesp om je grotere baby op de rug te dragen of om het rugpand te versmallen voor de allerkleinsten. De banden zijn netjes weg te werken door middel van de elastiekjes aan de uiteinden.
  • Deze babydrager is perfect voor iedereen die houdt van gemakkelijk en snel: Click & Go!
  • De draagzak is enorm zacht en warm, dat is top voor de koude dagen die eraan gaan komen.
  • Let op dat de teddy voering niet uit de draagzak kan, het zit vast erin.

 

De draagzak is bedoeld voor kinderen vanaf de geboorte tot en met ongeveer 2 jaar, maar het gewicht van je kind is hierin belangrijker. Tot je kind 18 kilo is, kun je hem of haar mooi meenemen in deze draagzak.

bykay-brown-teddy-vrij dsc04312

In samenwerking met Mama Magazine